enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Büyükşehir’den hava ulaşıma özel mobil uygulama

Büyükşehir’den hava ulaşıma özel mobil uygulama

Havalimanına ulaşımın kolaylaştırılması ve vatandaş memnuniyetinin artırılması hedefiyle Çardak Havalimanı’na servis hizmetini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Normal servis araçlarının yanında bir süre önce başlattığı ve yoğun ilgi gören 8+1 kişilik özel tasarlanmış minibüslerle VIP Hava Ulaşım hizmeti veren Denizli Büyükşehir Belediyesi teknolojik yeniliklerle vatandaşlarının yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi-Çardak Havalimanı, Çardak Havalimanı-şehir merkezi arasında yaptığı kişiye özel ulaşım hizmetine özel mobil uygulama hayata geçirdi. VIP Hava Ulaşımı’ndan yararlanmak isteyen Denizlililer akıllı cihazlarına indirecekleri “Denizli havaulaşım” uygulaması ile rezervasyon ve ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabilecek.

Mobil uygulamaya nasıl sahip olabilirim?

IOS ve android işletim sistemine sahip tablet ve cep telefonlarını kapsayan “Denizli havaulaşım” adlı mobil uygulama ile vatandaşlar, adres, sefer tarihi ve sefer numarasını seçip, kolayca bilgilerini girerek rezervasyon yapabilir, oluşturduğu rezervasyonla ilgili dilerse uygulama üzerinden ödemesini gerçekleştirebilir. Vatandaşlar, Denizli havaulaşım adlı mobil uygulamaya IOS cihazlar için Apple Store’da https://apple.co/3iQ0dpJ linkinden, android cihazlar için ise Google Play Store’dan https://bit.ly/35xHmYx  linkinden ücretsiz bir şekilde indirebilir.

Telefonla rezervasyon için

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çardak Havalimanı’na normal servislerinden veya kişiye özel VIP ulaşım hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0 (258) 244 00 44 numaralı telefon numaralarını arayabilecekleri belirtildi. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine ulaşım filosunu genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi, yolcu taşımacılığını daha önce alışıldığı şekliyle İstiklal Caddesi’ndeki eski kütüphane önünden ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden güvenli, konforlu ve hijyenik araçlarla sürdürüyor.

VIP Hava Ulaşım nedir?

Denizli şehir merkezi-Çardak Havalimanı, Çardak Havalimanı-şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl 8+1 kişilik özel minibüslerle kişiye özel ulaşım hizmeti başlatmıştı. VIP Hava Ulaşım hizmeti ile yolcular adreslerinden alınıp havaalanına ya da havaalanından adreslerine ulaştırılıyor. Normal servisin yanında hizmet vermeye başlayan VIP Hava Ulaşım rezervasyon sistemi ile çalışıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.