enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3425
EURO
35,1086
ALTIN
2.309,83
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Büyükşehir’den ramazana özel her gün bir etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi ramazan ayına özel her gün farklı bir etkinlik düzenleyecek. Orhan Hakalmaz’dan Ahmet Özhan’a İbrahim Sadri’den İnce Saz’a her gün farklı programların vatandaşlarla buluşacağı etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Büyükşehir’den ramazana özel her gün bir etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi ramazanın ayının kentte dolu dolu yaşanması için birbirinden güzel programlar hazırladı. Her gün 5 bin kişinin orucunu açacağı Ulu Cami yanındaki iftar çadırı ve mahalle iftarlarının yanında ramazan ayının manevi atmosferinin güçlü bir şekilde yaşanması için hazırlanan ücretsiz programlar Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Konserden tiyatroya, söyleşilerden şiir dinletisine kadar her güne özel düzenlenecek programlar kapsamında ünlü sanatçılar da Denizlililerle buluşacak. Orhan Hakalmaz’dan Ahmet Özhan’a İbrahim Sadri’den İnce Saz’a birçok sanatçının sahne alacağı ramazan programı 3 Nisan 2002 Pazar günü saat 21.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının sunacağı “Destan Gülistan” adlı Tasavvuf, THM ve TSM konseri ile başlayacak.

Ramazanın manevi atmosferi dolu dolu yaşanacak

Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı boyunca her gün 21.30’daki konser, tiyatro, söyleşi gibi salon programları dışında Denizlililerin ramazanın manevi atmosferini dolu dolu yaşaması için farklı gösterilerde hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin fuaye alanında saat 20.30’da başlayacak programlarda ise pandomimden meddaha, ateşbaz gösterilerinden orta oyununa kadar çok çeşitli etkinlikler Denizlililerin beğenisine sunulacak. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programları detayına ise https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabilecek. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da programlar takip edilebilecek.

“Şehrimizde ramazan bir başka güzel yaşanacak”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrileriyle birlikte dolu dolu bir ramazan ayı geçireceklerini, bunun için tüm hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı. Ramazanın manevi atmosferini daha güçlü yaşamak için her güne özel program yaptıklarını, tüm vatandaşları bu güzel etkinliklere beklediklerini ifade eden Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimiz ramazan boyunca cıvıl cıvıl olacak. Vatandaşlarımıza her gün farklı etkinlikler sunacağız ve birlikte birçok güzellik yaşayacağız. Şehrimizde ramazan bir başka güzel yaşanacak inşallah. Ben bir kez daha tüm vatandaşlarımızın ramazanını tebrik ediyor, bu mübarek günlerin sağlıklı, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.