enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5653
EURO
34,8998
ALTIN
2.439,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Denizli Çiçek Açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin diktiği 1,5 milyon hercai menekşe baharın kendini hissettirmesiyle birlikte kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Özellikle şehrin ve giriş çıkışlarında yer alan peyzaj düzenlemeleri vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplarken, kartpostallık manzaralar görenleri kendine hayran bırakıyor.

Denizli Çiçek Açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığının kış sezonu kent merkezinde toplamda 18.750 metrekare alana diktiği 1 milyon 500 bin adet hercai menekşeler baharın kendini hissettirmesiyle birlikte çiçek açtı. Yılın dört mevsimi kendine has güzellikleri barından Denizli, baharın gelmesiyle birlikte bambaşka bir güzelliğe kavuştu. Kent merkezinde yer alan park, yeşil alan, meydan ve kavşaklar Denizli Büyükşehir Belediyesinin diktiği çiçeklerle gökkuşağı renklerine bürünürken, özellikle şehrin giriş ve çıkışlarında yer alan peyzaj düzenlemeleri rengarenk renkleri ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği park ve yeşil alanları dolduran vatandaşlar ise kartpostallık manzaraların tadını çıkartıyor.

default

Bakım ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve mesire alanlarına akın eden vatandaşların daha rahat ve hijyenik bir ortamda dinlenmeleri için de önlemler alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, yeşil alanların bakım ve temizliklerini de yapıyor. Bu kapsamda çimlerin biçilmesi, havuz temizlikleri gibi çalışmaları aralıksız sürdüren ekipler özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda bakım çalışmalarını rutin olarak yapıyor.

Baharda Denizli bir başka güzel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baharın kendini hissettirmesiyle beraber Denizli’nin başka bir güzelliğe büründüğünü belirterek, “Çamlık, Adalet ve İncilipınar Parklarımız başta olmak üzere birçok meydan ve yeşil alanlarımız görenleri mest ediyor. Bu güzelliklere tanık olmak hepimizi oldukça mutlu ediyor” dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli’nin dört bir yanını rengarenk çiçeklerle donattıklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Baharda Denizli bir başka güzel. Denizli’miz havasıyla, suyuyla, doğasıyla, yeşil alanlarıyla ve tüm güzellikleriyle örnek olmaya devam edecek” diye konuştu.

default
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.