enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7930
ALTIN
2.505,87
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Gençlik Meclisi’nden “Bizimle Avrupa Yolculuğuna Var Mısınız?” buluşması

Gençlik Meclisi’nden “Bizimle Avrupa Yolculuğuna Var Mısınız?” buluşması

Denizli’de 2012 yılından itibaren Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk’in temas noktası olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’nde “Bizimle Avrupa Yolculuğuna Var Mısınız?” adlı etkinlikle buluştu. PAÜ Öğretim Görevlisi Gülşah Tercan ve Gençlik Meclisi Eurodesk Denizli Temsilcisi Bilge Naz Sak’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte gençlere Avrupa fırsatları anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, katılımcılara Gençlik Meclisi’nin yaptığı çalışmaları anlattı. Birden, “Gençlik Meclisi olarak, sosyal etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, eğitimler, yarışma, turnuva ve birçok organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz programda da bizlerin Avrupa’yı deneyimleyebilmeleri için olan fırsatları anlatacağız” diyerek, kendilerine her şartta destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Gençler merak ettiklerini sordu

PAÜ Öğretim Görevlisi Gülşah Tercan ve Gençlik Meclisi Eurodesk Denizli Temsilcisi Bilge Naz Sak ise, üniversite öğrencilerinin Avrupa fırsatlarından nasıl yararlanabilecekleri ve gençlere özel fırsatlar konularında bilgilendirmede bulundu. Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlandığı buluşmada Tercan ve Sak, gençlere AB projelerinden ve diğer yurt dışı fırsatlarından yararlanarak gerçekleştirdikleri deneyimlerini paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.