enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

İftar bereketi Merkezefendi Mahallesi’ne taşındı

Denizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrası geleneğini Merkezefendi Mahallesi’ne taşıdı. Kadir Gecesi’nde de Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ağırlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, “170’in üzerinde ülkeye ihracat yapan Denizli’miz, tükettiğinden daha fazlasını üreten, dış ticarette cari fazlalık veren bir şehirdir. Denizli’mizle ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

İftar bereketi Merkezefendi Mahallesi’ne taşındı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği geleneksel iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde kuruldu. Dr. Samim Gök Futbol Sahası’nda düzenlenen iftar programına AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler mahalle sakinleriyle birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada ramazan ayını çok güzel bir şekilde idrak ettiklerini, her gün bir mahallede düzenledikleri gönül sofralarında binlerce vatandaşla buluştuklarını söyledi.

Denizli, Kadir Gecesi’nde Ticaret Bakanı Muş’u ağırlıyor

Kadir Gecesi’nde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u ağırlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, Denizli’nin ticaret ve ihracatının örnek olduğunu belirterek, “Denizli üreten, girişimci bir şehir. 170’in üzerinde ülkeye ihracat yapan Denizli’miz tükettiğinden daha fazlasını üreten, dış ticarette cari fazlalık veren bir şehirdir. Denizli’mizle ne kadar gurur duysak azdır. İşte bu konuda da Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u ağırlayacağız. İnşallah Denizli’mizin ihracatına, ticaretine katkı sağlayacaktır. İnşallah birlik ve beraberlik içinde tüm vatandaşlarımızla hem Denizli’mizi daha ileriye götüreceğiz, hem de ülkemize katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi. Tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan Zolan, şimdiden tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Ticaret kenti Denizli

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, vatandaşlarla aynı sofrada buluşmanın kendileri için en büyük sevinçlerden biri olduğunu belirterek, bu buluşmayı düzenleyen Başkan Zolan’a teşekkür etti. Denizli’nin ticaret, sanayi, üretim, istihdam ve ihracat kenti olduğunu ifade eden Özkan, Ticaret Bakanı Muş’un Denizli programını hatırlatarak, “Bu ziyaretin neticesinde Denizimiz 2022 yılında da Türkiye’de en yüksek üretim, gençlerimize istihdam ve ülkemize katma değer sağlamak suretiyle gelişen büyüyen Türkiye’de en fazla payı almayı bilen bir şehir olma hedefinde çok daha kararlı bir şekilde yürüyecektir. Bakanımızın ziyareti şehrimize şimdiden hayırlar getirsin” dedi.

Kent Orkestrası Konseri büyük beğeni topladı

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Büyükşehir’le Ramazan Etkinlikleri “Kent Orkestrası Konseri” ile devam etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Kent Orkestrası seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle vatandaşlara unutamayacakları bir ramazan gecesi yaşattı. Büyükşehir’le Ramazan Etkinlikleri 28 Nisan Perşembe günü saat 21.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın Türk Sanat Müziği konseri ile devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.