enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler’e altyapı müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. Binlerce vatandaşla aynı sofrayı paylaşan Başkan Zolan, Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde altyapı yatırımına başladıklarının müjdesini verdi.

Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler’e altyapı müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Kayıhan Mahallesi’nde kuruldu. Kayıhan Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile davetliler ve çok sayıda vatandaş ile mahalle muhtarı katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Salgından dolayı 2 yıl ara verdikleri iftar buluşmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Burası, Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerimizin birleştiği yer. Vatandaşlarımızı davet ettik sağ olsunlar bu daveti kabul ederek bizle aynı sofrayı paylaştılar, kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliğimiz, değerlerimiz çoğalarak devam etsin. Gönül sofrasında birlikteyiz” dedi.

 “Hizmet destanları yazdık”

Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde altyapı çalışmalarına başladıklarının müjdesini veren Başkan Zolan, “Hayırlı olsun. Denizli’mizin altyapısına çok yoğun, tarihi anlamda yatırımlar yaptık. Gerçekten hizmet destanları yazdık. Birçok alanda olduğu gibi bu altyapı çalışmamızı da tamamlayıp daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. Yüzyılın yatırımını Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde başlattıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Allah’ım hayırlı ve mübarek eylesin” ifadelerini kullandı. Ramazan ayının sonuna yaklaştıklarını da hatırlatan Başkan Zolan, ayrıca tüm vatandaşların Kadir Gecesi ile bayramlarını tebrik etti.

Mahşer-i Cümbüş bir kez daha Denizlililerden tam not aldı

Öte yandan Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde dün akşam Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş bir kez daha sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda “Tiyatro Sporu”nu sergileyen Mahşer-i Cümbüş başarılı performansları ile tiyatro severlerden tam not aldı. Oyuncuların doğaçlama oyunları sırasında yaptıkları espriler izleyenleri kahkahaya boğdu. Büyük beğeni toplayan oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.