enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Doğan’dan Berat Kandili Mesajı

Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kandilin halkın barış ve huzuruna vesile olmasını diledi.

Başkan Doğan’dan Berat Kandili Mesajı

Başkan Doğan, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını müjdeleyen, bağışlanma kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve manevi günler insanları birbirine yaklaştıran, dayanışmayı artıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamları ruhunda barındıran Berat Kandili, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır. İdrak edeceğimiz Berat Kandili’nde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Berat Kandili’ni kutluyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık âleminin barış ve huzurla daha aydınlık yarınlara ulaşmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.