enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2640
EURO
34,6669
ALTIN
2.404,89
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
23°C

Lasua Spa’nın Gelin Hamamı Hizmeti Tam Not Alıyor

Denizli’de spa, hamam ve masaj hizmetlerini profesyonel ekibi ile en iyi şekilde misafirlerine sunan işletmelerin başında gelen Lasua Spa’nın gelin hamamı hizmeti gün geçtikçe popüler hale geldi. Evlilik öncesinde rahatlamaya ihtiyaç duyan gelinler Lasua Spa’da aldıkları gelin hamamı hizmeti ile stresten uzaklaşarak mutlu bir evliliğe yol alıyorlar.

Lasua Spa’nın Gelin Hamamı Hizmeti Tam Not Alıyor
17.07.2022
A+
A-

Denizli’nin önde gelen işletmecilerinden Hüseyin Özkan’ın sahibi olduğu Lasua Spa’nın gelin hamamı hizmeti gün geçtikçe büyük talep alıyor. Mutlu bir evliliğe hazırlanan gelinler düğün öncesinde Lasua Spa’ya arkadaşları ile gelerek hem stres atıyor hem de gelin hamamında keyifli zaman geçiriyor.

GELİN HAMAMINDA NELER VAR?

Lasua Spa’nın sahibi Hüseyin Özkan, gelin hamamımını Egeyön TV’ye anlattı. Özkan;”Gelin hamamı tarihten bugüne gelen bir kültürümüz. Biz bu geleneğimizi profesyonel hale getirdi. Sabah saatlerinde bu hizmeti veriyoruz. 10:30-14:00 saatleri arasında gelinlerimizde bizden bu hizmeti alıyor. Misafirlerimiz geldiğinde spa alanımız gelinlere özel hazırlanıyor ve başka misafir alınmıyor. İçeride yüzme havuzu, sauna, buhar odası, yiyecek ve içecek hizmetlerini alıyorlar. Düğün öncesi eğlenmek ve rahatlamak isteyen gelinlerimiz bizi tercih ediyor. 5 yıldır bu hizmeti veriyoruz. Her sezon yenilikler ekliyoruz. Misafirlerimizin yüzde 99’u hizmetimizden memnun kalıyor. Bu memnuniyeti alan gelinlerimiz başka gelinlere bizi tavsiye ediyor. Bu hizmeti kişi başı 200 TL’ye veriyoruz. Gelinin arkadaşları da bu hizmeti alabiliyor. Maksimum 30 kişiyi merkezimizde ağırlayabiliyoruz. Evlenmek isteyen çiftlerimizi Lasua Spa Merkezine bekliyoruz. En iyi hizmeti alacaklarından şüpheleri olmasın.” dedi.

Lasua Spa Lavin Otel bünyesinde Atatürk Blv. No : 33/ 1, 20160 Pamukkale/Denizli’de bulunuyor. Gelin hamamı için 0541 855 78 09 numaralı hattan rezervasyon yaptırabiliyorsunuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.