enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Yeşil Sol Partililere kampüste saldırı.. Bıçak çeken şahıs emniyete götürüldü!

Denizli’de dün meydana gelen olayda Amfi Park’ta Yeşil Sol Parti standına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı gerçekleşti. Yaşanan olayın ardından şahısların Emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Yeşil Sol Partililere kampüste saldırı.. Bıçak çeken şahıs emniyete götürüldü!
A+
A-

Olay, dün öğle saatlerinde Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Kınıklı Mahallesi’nde gerçekleşti. Amfi Park’ta Yeşil Sol Parti, seçim çalışmaları için stant açtı. Milletvekili adayların seçim çalışması yaptığı bölgede, bir vatandaş stantta bulunan partililere bazı sorular yöneltti. Vatandaşın sorularını Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Abdullah Koç, yanıtlamaya çalışırken, şahsın yanına 5 kişi daha geldi. Siyasi konuşma kısa sürede sözlü tartışmaya dönüştü. Sözlü tartışmanın ardından 5 kişilik gruptan biri stanttaki masayı tekmelemesi ile olay büyüdü. Küfür edildi iddiasıyla çıkan olayda partililer de karşılık verince arbede çıktı. Çıkan arbede nedeniyle polis ekipleri bölgeye gelerek şahısları stanttan uzaklaştırdı.

OLAYLA İLGİLİ VİDEO TELEGRAM KANALIMIZDA YAYINDA: https://t.me/denizlidedahaber/290

Tartışma esnasında 5 kişilik gruptan birinin bıçak çektiği görüldü. Olayı çıkaran şahısları polis bölgeden uzaklaştırırken bıçak çeken şahsın emniyete götürüldüğü öğrenildi.

‘ŞİDDET ORTAMINI BESLEMEYECEK ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’

Olayla ilgili açıklama yapan Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Elif Kavili, ‘Bugün saldırılarının ülkede yaşanan çeteleşme sorunu nedeniyle ortaya çıktığını biliyoruz. Bugün Tarsus’ta, Mersin’de Ankara’da, Erzurum’da ve Denizli’de yapılan saldırılar tesadüf değil. Sadece seçim süreci ile ilgili bir durum da değil. Genel olarak AKP-MHP güç kaybettiği ve kaybedeceklerini farkına vardıkları bir dönemdeyiz. Dolayısıyla kendilerine karşıt gördükleri, her topluluğa, her partiye her bireye çeşitli saldırılarda bulunuyor. Bir düşmanlaştırma politikası güdülüyor. Bu provokasyon girişimlerine karşı bu provokasyonlara dahil olmayarak parti olarak örgütlü mücadelemizle karşı çıkacağız. Buna inanıyoruz. Stantlarımızı açmaya devam edeceğiz. Kampüste, Çınar’da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Konu ile ilgili gerekli şikayetlerde bulunduk. Bu davanın da takipçisi olacağız. 14 Mayıs sonrasında da bu arkadaşların yargılanacağı göreceğiz. Buna inanıyoruz. Yaratılan korku iklimine karşısında şunu net bir biçimde görüyoruz. Dili, dini, ırkı farketmeksizin bu provokasyona karşı omuz omuza mücadele edeceğimiz iklimi yaratmalıyız. Şiddet ortamını beslemeyecek şekilde bu iklimi sürdüreceğiz’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.