enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1984
EURO
35,0155
ALTIN
2.505,54
BIST
11.049,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Mahallenin Sevilen Muhtarı ”Yola Devam” Dedi

Denizli Deda Haber 2019 Yerel Seçimleri öncesi muhtarların ve adayların nabzını tutmaya devam ediyor. Tuncay Çamurcu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Mehmet Ahılık’ı makamında ziyaret etti. Tuncay Çamurcu ile hoş bir sohbet gerçekleştiren Ahılık 2019 yılında ‘Yola Devam’ mesajı verdi.

Mahallenin Sevilen Muhtarı ”Yola Devam” Dedi
27.11.2018
A+
A-

Denizli’nin yakından tanıdığı isim Tuncay Çamurcu Denizli Deda Haber mikrofonu ile muhtarların sesi olmaya devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Mehmet Ahilik’i ziyaret etti. Çamurcu ile sohbet eden Ahilik, seçildiği gün verdiği sözü 4.5 yıldır yerine getirerek mahalleliden evrak ücreti almayan Ahilik, muhtarlık  maaşı için muhtar olmadığının altını çizdi.

TEKRAR SEÇİLİRSE İLK İŞİ ALT YAPI

Mahallesinde en büyük sorunun alt yapı olduğuna değinen Ahilik, mahallenin   1975 yıllarında yerleşim alanının yapıldığını,ve bu yüzdende halen aspet boruların bulunduğunu dile getirdi. Mahallesinin bir çok sorununu çözdüğünü ve sırada muhtarlığa tekrar  seçilmesi ile ilk işinin  alt yapı olacak  diyerek su borularının yenilenmesi gerektiğini dile getirdi ve bunun için elinden geleni yapacağını söyledi .

MEHMET AHILIK KİMDİR?

Mehmet Akif Ersoy mahalle muhtarı olan ve aynı zamanda tekrar muhtarlığa adaylığını koyan Mehmet Ahilik 1960 doğumlu  Tavaslı ve lise mezunudur.26 yıl Sarayköy jeotermal santralde görev yapmıştır. Emekli olan Mehmet Ahilik, 4.5 Yıldır muhtarlık görevi yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.