enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4507
EURO
34,7784
ALTIN
2.428,32
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

12 yaşındaki çocuğa tecavüz olayı hakkında Denizli Valiliği’nden açıklama

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir yurtta belletmen tarafından defalarca tecavüze uğrayan 12 yaşındaki öğrenci intiharın eşiğine geldiğinde her şey ortaya çıktı. Konu ile ilgili Denizli Valiliği’nden açıklama geldi.

12 yaşındaki çocuğa tecavüz olayı hakkında Denizli Valiliği’nden açıklama
26.12.2019
A+
A-

Edinilen bilgiye göre Çivril Akpınar mahallesinde bulunan özel bir öğrenci yurdunda 12 yaşındaki bir öğrenciye tecavüz edildi. Yurtta belletmen olarak kalan Emre T. (19) Şehit Kağan Kandemir ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki çocuğa defalarca tecavüz etti. Olay, 12 yaşındaki çocuğun intiharın eşiğine gelmesi ile gün yüzüne çıktı. Konu ile ilgili Denizli Valiliği’nden açıklama geldi.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU TECAVÜZ HABERİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLA!

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklama şu şekilde;Bazı Basın Yayın organlarında yer alan Denizli’nin Çivril İlçesinde özel bir yurtta kalan 12 yaşındaki erkek öğrenciye yurdun belletmeni tarafından cinsel istismar edildiği yönündeki haberlere ilişkin olarak kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Söz konusu haberlerde yer alan olay ile ilgili 23.12.2019 günü başlatılan ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ soruşturmasında mağdur çocuk M.S. Denizli Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edilmiştir. Olayın Şüphelisi E.T. nin yakalanması yönünde çalışmalar ise sürmekte olup, iddia edilen konu ile ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.