enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

AK PARTİ ADAY ADAYI MHP İLE SEÇİME GİRECEK

AK PARTİ ADAY ADAYI MHP İLE SEÇİME GİRECEK
A+
A-

Denizli MHP, 4’üncü adayını açıkladı. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada Ak Parti’den aday adayı olan iş insanı Cemal Kobaş, MHP’nin Serinhisar Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. MHP’den aday adaylığı başvurusu yapan Halil Öztürk ve Mustafa Yatcı’nın müraacatları vardı.

3 ADAYDAYINA TEŞEKKÜR ETTİ
Serinhisar MHP başkan adayı olarak açıklanan Cemal Kobaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşda “Memleketimize hizmet etmek için 2019 yılında ilçe başkanı olarak bize tevdi edilen görev sonrasında aldığımız sorumluluk ile Ak Parti Serinhisar Belediye başkanı Aday Adaylığımızı açıklamıştık. Uzun süredir devam eden anket çalışmaları başta olmak üzere ,temayül yoklamaları, saha çalışmaları ve genel merkez teşkilat çalışmaları tamamlanmıştır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel başkanımız sayın Doktor Devlet Bahçeli ile olan görüşmeleri sonucunda Serinhisar ilçesi Cumhur ittifakı adayı netleşmiş olup MHP teşkilat başkanlığımız bu doğrultuda bizi uygun görmüştür. Aynı davada birlikte yol yürüdüğümüz ve yürümeye devam edeceğimiz Ayhan Soyfidan, Halil Öztürk, Mustafa Yatçi ve Yaşar Öztürk’e Cumhur ittifakına olan katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Allahın izniyle Cumhur İttifakımız ile Gece-gündüz demeden her alanda çalışarak milletimize sunulan hizmetleri Türkiye Yüzyılı şiarıyla ilçemize en güzel şekilde kazandırmaya çalışacağız. 2024 Cumhur İttifakının tekrardan zaferi olacaktır. Serinhisar İçin Hep Birlikte” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.