enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3799
EURO
34,6406
ALTIN
2.388,66
BIST
10.062,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

İzmir Denizlililer Derneği 10 Öğrenciye Burs Verdi

İzmir Denizlililer Derneği 10 Öğrenciye Burs Verdi
24.10.2017
A+
A-

İzmir Denizlililer Derneği haftasonu İzmir’de kahvaltıda buluştu. İzmir’de Denizlililer olarak bir arada olmaya çalışan dernek üyeleri haftasonu gerçekleşen buluşmada, 10 öğrenciye burs verdi.İzmir Hava Gazi tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya İzmir’de yaşayan yaklaşık 600 Denizlili hemşehri katıldı.

Dernek başkanlığını Veli Kasap’ın üstlendiği İzmir Denizlililer Derneği faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Haftasonu kahvaltıda buluşan dernek üyeleri eğitim için önemli bir adım attı. 10 öğrencinin eğitimi için Ahmet Deda’nın öncülüğünde burs toplandı.

İlk burs Rıfat Abi’den

İzmir Denizliler Derneği’nin Rıfat Abisi, 2 çocuğun burs ücretlerini üstlerek ilk adımı attı. Ahmet Deda’nın ben bu programı 10 burs almadan bitirmem, sözleri üzerine dernek üyeleri kesenin ağzını açtı. Bu sözle beraber Halil İbrahim Sevinç’ten de bir öğrenciye burs geldi. Bu adımların ardında Nejla Kutludağ, Güngör Yener, Mukaddes Karaca, Aysel Hanım, Melek Kalkan ve Enver Şerif Turgut öğrenci burslarını üstlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.