enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3799
EURO
34,6406
ALTIN
2.388,66
BIST
10.062,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Denizlispor Tribünleri Coşacak

Denizlispor Tribünleri Coşacak
A+
A-

Denizlispor sevdalıları takıma desteğin artması için bir araya geldi.

Denizlispor Taraftarlar Platformu Denizlispor’a tribün desteğinin artması için yol haritası çizmek için bir araya geldi. Dün akşam saatlarında Down Kafe’de toplanan taraftarlara Denizlispor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Atilla da eşlik etti. Yeni başlayacak devre ile Denizli’nin takımına desteğinin nasıl arttırılacağının konuşulduğu toplantıda yol haritaları çıkarıldı.

Taraftar Tek Güç Olsun

Toplantıda konuşan grup liderlerinden Haydar Vardar takımlarına duydukları sevgiden başka bir beklentilerinin olmadığını dile getirerek, “taraftar grupları tek yürek olmalı. Mevzu Denizlispor ise gerisi bizi bölmemeli. Bizlerin de Denizlispor’a desteğin artması için üzerimize büyük görev düşüyor. Herkes maça gelirken en az bir Denizlisporlu’yu maça davet etsin. Kimseyi elbet zorlayamayız. Ama tribünlere kırılmış arkadaşlarımızla barışmamız gerek” dedi.

“5000 Koyun Olacağımıza 100 Tane Horoz Olalım”

Az sayıda olan taraftarın sayısını arttırmak ve takıma tribün desteği sağlamak adına tribünde kareografi çalışmalarının yapılmasının kararlaştırıldığı toplantıda nitelikli taraftar vurgusu da yapıldı. Maça gelen taraftarın takımına destek olmasını isteyen Vardar, “tribüne gelen arkadaşlarımızın takıma tam destek vermesi gerek. Mesela ne sebeple olursa olsun kimse kimseye hakaret etmemeli. Bununla birlikte tribünde de 5bin koyun olacağımıza 100 tane horoz olalım ve takımımıza sürekli destek olalım. Motivasyonlarını yükseltelim ki oyun şevki kazansınlar” dedi.

“Kötü Senaryolar Yazanlar Umutlanmasın”

Toplantıda artık taraftarlardan daha fazla destek beklediğini dile getiren Taner Atilla, “Denizlispor artık toparlanıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kulübün borcu neredeyse 15milyona indi. Federasyonda ya da Spor Toto’da icralık tek dosyamız kalmadı. Bir nefeslik sorunumuz kaldı. Bu disiplinle gidersek gelecek sezona hiç bir problemimiz kalmayacak. Bu takım için felaket senaryoları yazanlar var. Bu takım bu sezon düşmez. Kötü senaryolar yazanlar umutlanmasın” dedi.

“Herkesin Takıma Destek Olması Lazım”

Şehrin artık takımına daha fazla sahip çıkması gerektiğini dile getiren Atilla, “özverili bir yönetimimiz ve başkanımız var. Destek olan kurumlarımız var. Ama takımın şahlanması ve yeniden yükselmesi için herkesin takıma destek olması lazım. Valiliğimizden, tüm belediyelerimizden, sivil toplum kuruluşlarımızdan, Denizlili iş adamlarımızdan, taraftarlarımızdan kısacası şehrimizden destek istiyoruz. Az kaldı. Gelecek sezon sorunsuz bir Denizlispor yaratmış olacağız” dedi.

“Nokta Transferlerle Başarıya Ulaşacağız”

Transfer döneminde mevcut transfer yasağının kalkacağını ifade eden Atilla, “transfer görüşmelerimiz hızla devam ediyor. Pek çok oyuncu ile anlaştık. Nokta transferler yaptık. Yapacağımız takviyeler ile takım daha iyi olacak. Takım hem sportif hem de mali açıdan toparlanıyor ama taraftarımızı hala sahaya çekemiyoruz. Bin – bin yüz seyirci ortalaması ile oynuyoruz. Artık taraftarlarımızdan da maçlara gelip takımlarına destek çıkmalarını istiyoruz”dedi.

“Örnek Tribün Yaratacağız”

Taraftar gurubu önderlerinden Bilhan Yılmaz da taraftar olarak Denizlispor için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek “Denizlispor artık yalnız değil. Bizler taraftar olarak güzel bir tribün ile takımımıza desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz. Şehrimizin ileri gelenlerinin de örnek tribünler yaratılması için hem takıma hem bizlere destek olmasını bekliyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan dışında neredeyse kent uyku halinde. Kimse Denizlispor’a destek olmuyor. Başta Sayın Valimiz olmak üzere kentin ileri gelenlerinin elini taşın altına koymasını istiyoruz. Örnek tribünler yaratarak hem sporun hem taraftarlığın güzelliklerini Denizli’ye ve Türkiye’ye göstermek istiyoruz” dedi.

Yakup, Şarkısı ile Taraftarı Coşturdu

Down Kafe’de gerçekleşen toplantının bir bölümünde de down sendromlu Yakup Denizlisporlulara şarkı söyledi. Keyifli anların yaşandığı toplantının ardından Down kafe personelleri ve taraftarlar Denizlispor bayrakları ile poz verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.