enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3848
EURO
34,5766
ALTIN
2.386,90
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Tecrübeli Krampon Çal Belediyespor’da

Tecrübeli Krampon Çal Belediyespor’da
14.06.2017
A+
A-

Türk futbolunun yakından tanıdığı isimlerden olan 35 yaşındaki tecrübeli stoper Hasan Demir, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çal Belediyespor ile anlaştı. Denizli Telekom’da futbola başlayan, 17 yaşında iken Sidespor’da profesyonel olduktan sonra uzun yıllar eski adıyla Denizli Büyükşehir Belediyespor olan Denizli Futbol Akademi’de top koşturan ve Giresunspor, Denizlispor, Nazilli Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor forması giyen tecrübeli isim, geçen sezon Kemerspor’un başarısı için ter döktü.

Hasan Demir

Hasan Demir

“Memleketimin takımını şampiyon yapmaya geldim”

Çal Garası’nın flaş transferi olan Hasan Demir, “Babam Kaklık, annem Çallı. Dolayısıyla Çal benim memleketim sayılır. Memleketimin takımını şampiyon yapmaya geldim. Tecrübeli ve genç isimlerle harmanlanan ve kaliteli bir kadro kuran Çal Belediyespor’un sezon sonunda şampiyon olup, 3.Lig’e çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.