enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3976
EURO
34,6825
ALTIN
2.428,59
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Manisaspor Maçının Saati Değişecek Mi?

Manisaspor Maçının Saati Değişecek Mi?
A+
A-

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig 25. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Manisaspor maçının saatinin değiştirilmesi için Denizlispor yönetimi başvuruda bulundu.

Denizlispor’un bu hafta sonu Cumartesi günü saat 13:00’da karşılaşacağı Manisaspor maçı için taraftarlardan maç saatinin akşama alınması konunda yoğun bir talep vardı. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek taraftarın isteği üzerine TFF ve yayıncı kuruluşa başvuru yaptıklarını açıkladı.

Manisaspor Teknik Ekibi Kabul Etmiyor Ama…

Başkan Üstek konu ile ilgili şunları söyledi;”Cefakar taraftarımızdan gelen talep doğrultusunda, cumartesi günü oynanacak Manisaspor maçının saatinin 19:00 olarak değiştirilmesi için TFF’ye gerekli başvuruyu yaptık.Başvurumuzu değerlendiren TFF ve yayıncı kuruluş talebimize önce rakip takımla görüşülmesi gerektiğini belirtti. Manisaspor yönetiminin de onay verdiği değişiklik talebimize, Manisaspor teknik ekibi karşı çıkmakta. Konu ile ilgili kesin karar akşam saatlerinde açıklanacaktır. Kararın lehimize çıkacağını düşünüyoruz. Bu vesileyle bütün taraftarlarımızı maç hangi saatte oynanırsa oynansın Cumartesi günü Denizlisporumuzu desteklemeye bekliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.