enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4348
EURO
34,7625
ALTIN
2.433,35
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

TÜMER VE ORTAYLI SEVENLERİYLE BULUŞTU

TÜMER VE ORTAYLI SEVENLERİYLE BULUŞTU
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 2.’sini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı ünlü yazarları misafir etmeye devam ediyor. Fuarın 5. gününde Saba Tümer ve İlber Ortay’lı kitaplarını imzalayarak sevenleriyle buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nni düzenlediği 2. Kitap Fuarı geçtiğimiz Cuma günü kapılarını kitapseverlere açtı. Açıldığı günden bu yana ünlü yazarları ağırlayan fuarın 5. gününde Saba Tümer ve İlber Ortaylı, sevenleriyle imza gününde buluştu.

Arabadan inmeden imzalamaya başladı

Fuar alanına gelen Saba Tümer, severleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Tümer, daha aracından inmeden sevenleri imzalaması için kitaplarını uzattı. İçeri geçtikten sonrada Tümer’e ilgi oldukça fazlaydı. Tümer, “Denizli burada ikinci kez, ben ilk kez kapılarımı açtım. Çok güzel, çok etkilendim buraya girdiğim andan itibaren. Bu kadar büyük bir organizasyon beklemiyordum. İyi ki burdayım. Benim içinde bir tecrübe oldu” dedi.

Ortaylı Alkışlarla Karşılandı 

Fuarın bugünkü bir diğer misafiri ise İlber Ortaylı’ydı. Ortay’lı fuar alanına girdiğinde sevenleri kendisini alkışlarla karşıladı ve büyük bir izdiham yaşandı. Annesiyle fuar alanına gelen minik bir çocuk ile Ortaylı arasında geçen diyaloglar keyifli görüntülere sahne oldu.

Başkan Zolan: “Yazarlarla temas çok önemli”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, fuarda özellikle çocukların yazarlarla temas etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, fuarın donanımlı bir gelecek için önemli olduğunu söyledi. Denizli’nin fuar merkezi olmasını istediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, kentte birçok fuar düzenlendiğini kaydederek, “Ama içlerinde en önemlisi de kitap fuarı. Fuarımıza çevre illerimizden de çok fazla sayıda ziyaretçi geliyor. Öncü şehir olma anlamında bu fuar çok özel. Burası çekim merkezi haline geldi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.