enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3178
EURO
34,6290
ALTIN
2.410,37
BIST
10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Basmacı ‘Adalet’ Mesajı Verdi

Basmacı ‘Adalet’ Mesajı Verdi
03.07.2017
A+
A-
CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, kanun hükmünde kararname ile (KHK) görevlerinden ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça için adalet beklediklerini söyledi. 115 günden bu yana açlık grevi yapan ve bir süre önce de tutuklanan akademisyen Nuriye Gülmen ile öğretmen Semih Özakça’nın kendileri gibi KHK ile işine son verilen on binlerce kamu emekçisinin haklarını savunduklarını söyledi. 
Melike Basmacı

Melike Basmacı

“Adalet istiyoruz”

Basmacı”Hukuksuzluğa ve haksız uygulamalara karşı direndiklerini anlattı. Basmacı, her iki isim adetin ve direncin bir sembolü haline geldi. Sadece kendileri için değil, onların durumunda olan bellide yüz binler için duruşlarını devam ettirmektedir. Canlarını hiçe sayan ve sevdiklerini üzme pahasına onurlu eylemlerine devam ettiler. Her iki eğitimcimiz, baskı ve zulmü karşı adeta destan yazmaya devam etmektedir. çocuklarımız için geleceğimiz için adalet istiyoruz” dedi.

”Siyasi erke mesaj olur”

Melike Basmacı;”İnsanlarımız adalet istiyor. Tarafların bertaraf olmadığı, yaşam şekillerinin ve düşünce yapılarının dikte ile değiştirilmeye çalışıldığı bir ülke istemiyoruz. Milletimizde oluşan adalet ve hukuk sistemine karşı güvensizlik bizler üzerinde çok daha derin yaralar açabilir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ve milyonların destek verdiği adalet yürüyüşü, iki eğitimcimizin başlattığı açlık grevi umarım siyasi erke mesaj olur da biraz daha duyarlı düşünmeye ve ona göre hareket etmeye çalışırlar” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.