enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3909
EURO
34,6837
ALTIN
2.421,69
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Horoz Hocasını Belirliyor

Horoz Hocasını Belirliyor
A+
A-

Denizlispor’da yeni yönetimin belli olmasının ardından ilk adım teknik direktörün belirlenmesi oldu. Yönetimin ilk tercihi Fatih Tekke olumsuz yanıt alınırsa diğer alternatiflere değerlendirilecek. Denizlispor ise bu aşamada dün bazı yayın organlarında çıkan, ‘Hüseyin Kalpar ile anlaşıldı’ haberlerini resmi sosyal medya hesabından yalanladı.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve transfer komitesi ilk olarak teknik direktör konusunu çözecek, daha sonra futbolcularla masaya oturacak. Geçen sezon başarılı bir grafik çizen ve takımın üzerinde büyük emeği bulunan teknik direktör Fatih Tekke’ye teklif götürecek yönetim, olumsuz yanıt alması durumunda başka isimlere yönelecek.

Kalpar,İldiz ve Diyadin alternatifler

Başkan Mustafa Üstek’in teknik direktörlük konusunda Fatih tekke ile bir anlaşma sağlayamazsa ilk önce Hüseyin Kalpar daha sonra da Yücel İldiz ile masaya oturacak. Metin Diyadin de alternatifler arasında yer alıyor. Yeşil siyahlı kurmaylar, iskelet kadroyu koruyacaklarını açıklarken, sözleşmesi sona eren futbolcularla da tek tek görüşecekler. Geçen sene takıma katkı sağlamış ve verim alınan oyuncularla da yeniden sözleşme imzalamayı düşünüyor. Denizlispor tesislerinde toplanarak ilk olarak görev dağılımı yapan yeşil siyahlı kurmaylar, Pazartesi’den itibaren hoca ve futbolculara yönelik hamlesini başlatacak. Ayrıca yönetim, kendi arasında para toplayarak geçen sezondan kalan ödemeleri de yapacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.