enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4232
EURO
34,7608
ALTIN
2.434,28
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Denizli-Özbekistan Sağlık Köprüsü için adım atıldı

Denizli-Özbekistan Sağlık Köprüsü için adım atıldı
28.06.2018
A+
A-

Pamukkale Sağlık Turizmi derneği tarafından Özbekistan ve Denizli arasında sağlık köprüsü oluşturulması amacıyla düzenlenen ve 3 gün boyunca devam eden kongre de bölgenin gelişmiş hastanelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

2 ülke arasında sağlık turizmi bağını kuvvetlendirmek için düzenlenen kongreye ilgi yoğun oldu. Bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerinden Pamukkale ve Antik havuzu ziyaret eden heyet Denizli’ye hayran kaldı.

İyi niyet anlaşması imzalandı

Buhara Vali Yardımcı, Buhara Üniversitesi Rektörü ve Buhara, Namangan ve Fergana il sağlık müdürlerinin ve Özbekistan doktorlarının da katıldığı kongrenin 2. Gününde Pamukkale üniversitesi ile karşılıklı iş birliğini geliştirmek amacıyla eğitim ve araştırma alanlarında iş birliği protokolü yapılırken organizasyonun 3. Gününde düzenlenen gala yemeğinde Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Arzu Yaren,  Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sayın Gülsüm Çelebi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli STK başkanlarının katıldığı yemekte davetliler konuşmalarını yaparken, Pamukkale Sağlık Turizmi derneği ve Özbekistan İl sağlık müdürleri arasında da bundan sonraki süreci ilerletmek adına karşılıklı olarak iyi niyet anlaşması imzalandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.