enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Üst yapı atağı ilçelerde de devam ediyor

Üst yapı atağı ilçelerde de devam ediyor
23.06.2017
A+
A-

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ulus Caddesi’nden başlattığı üst yapı çalışmaları ilçelerde de devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün Tosunlar Mahallesi’nde yapılan üst yapı çalışmalarını inceledi.

Osman Zolan Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları

Osman Zolan

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ulus Caddesi’nden başlattığı üst yapı çalışmaları ihtiyaç bulunan tüm ilçelerde de devam ediyor. “Denizli’de ne varsa ilçelerde de aynısı olacak” sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün Tosunlar Mahallesi’nde yapımına başlanan sıcak asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın inceleme gezisine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve çalışanlar katıldı. Bir süre çalışanlarla sohbet ederek kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, daha sonra Tosunlar Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Osman Zolan Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları

Osman Zolan

“Söz verdik yaptık”

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte “Denizli’de ne varsa ilçelerde de aynısı olacak” sloganıyla yola çıktıklarını vurguladı. Başkan Osman Zolan, “Söz verdik yaptık. Üç yıl önce yola çıkarken, insanımız her yerde aynı standarda kavuşsun istedik. Geldiğimiz günden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Sadece hizmet etmeye çalışıyoruz. Sözlerimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Verdiğimiz sözleri de yerine getirdikçe yükümüz biraz daha azalıyor” diye konuştu.

Osman Zolan Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları

Osman Zolan

“İnsanlarımızın sorunlarını gidermeye çalışıyoruz”

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz sık sık sizleri ziyaret etmek için geliyoruz. Denizli, büyükşehir olduktan sonra 622 mahallemiz oldu. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Öncelikler nelerdir, acil yapılması gerekenler nelerdir, bunları göz önüne alarak insanlarımızın sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Tosunlar Mahallemiz sık geldiğimiz yerlerden birisi, burada size ne söz verdiysek yapmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.