enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

PAÜ’de Yükseköğrenim Kalite Kurulu Mentörlüğü Dönemi

Yükseköğrenim Kurulu (YÖKAK) tarafından  bu sene ilk kez yapılan Mentör Sistemi’nin ilk toplantısı, Pamukkale Üniversitesi’nin gönüllü olarak başvurduğu kurumsal dış değerlendirme süreci kapsamında başlatıldı. 

PAÜ’de Yükseköğrenim Kalite Kurulu Mentörlüğü Dönemi

Her alanda başarıya koşan Pamukkale Üniversitesi yaptığı atılımların daha da kaliteli olabilmesi amacıyla YÖKAK tarafından bu sene başlatılan “Mentör Sistemi”  için kendisine önderlik edecek olan mentörü, YÖKAK üyesi Dr. Sibel Aksu Yıldırım’ı ağırladı.

İlk olarak Rektörlük Senato Salonu’nda  Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılıçaslan, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, senato ve kalite komisyonu üyeleri ile rektörlük daire başkanlarının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

İlk olarak konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ,üniversitenin vizyon ve misyonu doğrultusunda hedefledikleri başarılara ulaşmak istediklerinden bahsetti.

YÖKAK Üyesi Prof, Dr. Sibel Aksu Yıldırım ise, kalite güvence sistemi için tüm üniversite çalışanlarının, dış paydaşların ve öğrencilerin katılması gerektiğini vurguladı.Ayrıca eğitim-öğretim araştırma geliştirme, topluma hizmet ve idari süreçlerine  odaklanan uygulamalarda ” Planla-Uygula-Kontrol Et-Önlem Al” döngüsünün “Kontrol Et” ve “Önlem Al” basamaklarının gerçekleştirilmesinin önemine değindi.

Soru cevap şeklinde ilerleyen bir sunum da yapan Yıldırım’a, toplantının ardından Rektör Bağ tarafından hediye takdim edildi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.