enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Denizli’de “Enflasyonla Mücadele Kampanyası”na Destek Çağrısı

Denizli Oda Başkanları, “Enflasyonla Topyekün Mücadele için başlatılan yüzde 10 indirim kampanyası”nı desteklediklerini söyleyerek,  Oda üyelerinden kampanyaya destek olmalarını istedi.  

Denizli’de “Enflasyonla Mücadele Kampanyası”na Destek Çağrısı
15.10.2018
A+
A-

Denizli’de Ticaret Borsası ve 7 Oda Başkanı yaptıkları açıklamada, Hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele – yüzde 10 indirim kampanyası” nı desteklediklerini söyleyerek, üyelerinin kampanyaya destek olmaları konusunda çağrıda bulundular.

Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası, Acıpayam, Babadağ, Buldan, Sarayköy ve Tavas Ticaret Odaları, Denizli Ticaret Odası’nda basın toplantısı düzenledi.

Başkanlar adına konuşan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, “81 il ve 160 ilçede Odalarımız ve Borsamız Enflasyonla Mücadeleyi sahiplenmekte ve firmalarımız en geniş şekilde katılımı için çalışma başlatmaktadır. Bu noktada özellikle vurgulamak isteriz ki, bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olur. Reel sektörden finans sektörüne, kamudan vatandaşımıza kadar, tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Hem firmalarımızın hem de milletimizin, enflasyonla topyekun mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inancımız tamdır” dedi.

Denizli’nin fedakarlık göstererek enflasyonla mücadele de Denizli’nin ön cephede yer alacağına inandıklarını söyleyen, Tefenlili, “Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası, Acıpayam, Babadağ, Buldan, Sarayköy ve Tavas Ticaret Odaları olarak, tüm üyelerimizin desteğini ve bu kampanyaya katılmalarını rica ediyoruz ve bekliyoruz. İnanıyoruz ki, Denizli olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadele de en ön cephede yer alacağız” açıklamasında bulundu.

Toplantıda Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu da, oda üyelerini “Enflasyonla Topyekün Mücadele – yüzde 10 indirim kampanyası”na katılmaya davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.