enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3920
EURO
34,6309
ALTIN
2.392,55
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Korona virüs şüphelisinin hastaneden kaçışı eski Türk filmlerini aratmadı

Korona virüs şüphelisinin hastaneden kaçışı eski Türk filmlerini aratmadı
14.04.2020
A+
A-

Denizli’de korona virüs şüphelisinin hastaneden kaçışı eski Türk filmlerini aratmadı. Erkek hasta tedavi gördüğü hastanenin 3. katının penceresinden çarşafları bir birine bağlayıp ip gibi kullanarak kaçtı.

Denizli Devlet Hastanesi’nde meydana gelen olayda, 38 yaşındaki U.G., isimli şahıs hastanede korona virüs şüphesi ile test için izole edilmiş ünitede gözlem altına alındı. Bir süre sonra U.G., akıl almaz bir firar girişimine imza atarak, kaldığı 3. kattaki odanın penceresinden aşağı bir birine bağladığı yatak çarşaflarını ip gibi kullanarak indi.

SARAYKÖY’DE ARANIYORDU, HONAZ’DAN BULUNDU

U.G.’nin odada olmadığını fark eden hastanedeki görevlileri şahsı bina içinde ararken, U.G.’nin kaçtığı ise çevredekilerin pencereye asılı çarşafı görüp hastanedeki güvenlik görevlilerine söylemesi ile ortaya çıktı. Firarın ardından hastane yetkilileri İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı korona virüs salgını tedbirlerini kapsamında durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri hastane çevresinde, sokaklarda arama çalışması başlattı. Güvenlik tedbirleri kapsamında U.G.’nin ikamet ettiği Sarayköy ilçesine de çok sayıda ekip yönlendirildi.Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesine gittiği belirlenen U. G., ekipler tarafından bulunarak sağlık ekiplerine teslim edildi. U. G, ambulansla tekrar Denizli Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.