enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4507
EURO
34,7784
ALTIN
2.428,32
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Sancar, Esnafa Vaatlerini Sundu

Sancar, Esnafa Vaatlerini Sundu
13.06.2018
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Adayı Teoman Sancar, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Denizli’de esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Teoman Sancar,esnafın eskiden beri değerli olduğunu belirtti. Sancar, “Esnaflık ve ahilik bize atalarımızdan miras, bir gelenektir. Ahilik, kutsal bir müessesedir. Ahilik, cömertlik, paylaşım, alçakgönüllülüktür ve siz değerli esnaflarımız bu özellikleri o kadar iyi taşıyorsunuz ki benim bunları anlatmama gerek bile yok” dedi.

Sancar, esnafın Türkiye’ye ve vatandaşlara vermiş olduğu hizmetin yadsınamadığını ifade ederken, “Sizleri ziyaret ederken fark ettiğim bir şey var. O da, sizlerin 16 yıl boyunca kıymetinizi bilmeyen bir iktidarla yönetilmenizdir. Bunun zaten farkındaydık ancak seçim çalışmaları sırasında sizleri ziyaret ederken bu içler acısı hal beni kahretti. Ama siz üzülmeyin, 25 Haziran sabahı esnafın bayramı olacak, Türkiye’nin bayramı olacak ve sizler Türk ekonomisine yapmış olduğunuz kıymetli katkılarınızın karşılığını misli misli alacaksınız” dedi.

Teoman Sancar ,CHP iktidarı ile esnafın artık rahat bir nefes alacağını belirterek” Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Esnafın kira, araç gideri vb. iş yeri masraflarını vergiden düşebilmesini sağlayacağız. Esnafa yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi dükkan sahibi olmasını sağlayacağız. Gelir dağılımı eşitsizliğini ortadan kaldıran vergi reformunu hayata geçireceğiz. Asgari ücretten alınan vergileri kaldıracağız. Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Herkesten gücüne göre vergi alacak, vergi gelirleri içinde dolaylı vergilerin payını azaltarak, gelir vergisi dilimlerini gelir adaleti esasına göre yeniden ayarlayacağız. Kurumlar vergisindeki istisnaları gözden geçirecek ve haksızlığa yol açan vergi muafiyet ve istisnalarını kaldıracağız. Vergi cennetlerine kaçırılan kazançları vergilendireceğiz. Kayıt dışı ekonomiyle mücadele edecek, kayıt dışılık oranını hızla düşüreceğiz. Sosyal güvenlik primlerini, gelir idaresi aracılığıyla toplayacağız. Özel sektör ve belediyelerin kamuya olan borçlarını, özellikle SGK’ye olan borçları ile KDV alacaklarını mahsuplaştıracak ve KDV iadelerini kısa süre içinde gerçekleştireceğiz. Üreten, büyüyen hakça bölüşen Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 24 Haziran’da  hep birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.