enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

“Heyecan Dolu An: 2023 YKS Sonuçları Açıklandı, Tercih Süreci Başladı!”

Uzun süren bekleyiş sona erdi! ÖSYM, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarını açıkladı. Bu yıl üç ayrı oturumda gerçekleştirilen sınavların sonuçları, 20 Temmuz 2023 Perşembe günü resmi internet sitesinde yayınlandı. Adaylar puanlarını öğrenmek için ÖSYM’nin sitesine akın ediyor. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte tercih süreci başladı. Öğrenciler, geleceklerine yön verecekleri bölümleri belirlemek için 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini yapacaklar.

“Heyecan Dolu An: 2023 YKS Sonuçları Açıklandı, Tercih Süreci Başladı!”
20.07.2023
A+
A-

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, sonuçların açıklanmasının ardından basın toplantısı düzenledi. Başarının bir ekip işi olduğunu vurgulayan Ersoy, adayları ve onları sınava hazırlayan tüm öğretmenleri ve eğitim camiasını tebrik etti. Adayların eğitimlerini en verimli şekilde tamamlayarak ülkeye faydalı vazifelerde bulunacağına inandığını dile getiren Ersoy, tercih sürecine de önem verilmesi gerektiğini belirtti. Adaylara ilgi ve yeteneklerini dikkate almaları, tercih edecekleri bölümlerle ilgili meslekleri iyi araştırmaları tavsiyesinde bulundu.

SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

2023-YKS’ye başvuran aday sayısında rekor kırıldığını ifade eden Ersoy, sınavın tertemiz bir süreçle tamamlandığını açıkladı. Heyecan dolu bu an, geleceğin temellerinin atıldığı ve gençlerin hedeflerine doğru adım attığı anlardan biri olarak hafızalara kazınacak. Başarılar dileriz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.