enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2921
EURO
34,6825
ALTIN
2.413,99
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

MHP İl Başkanı Yılmaz; “Kadının siyasetteki yeri ve gücünü önemsiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kadınların siyasi partilerin gücü olduğunu belirterek; “Siyasette kadının yerini, gücünü ve değerini biliyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Yılmaz; “Kadının siyasetteki yeri ve gücünü önemsiyoruz”
MHP
24.07.2023
A+
A-

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP Kadın Kolları Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, kadın üyelerini yalnız bırakmadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çamlık Parkında geniş bir katılımla yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Yılmaz, kadın teşkilatlarının siyasi partililer için taşıdığı öneme dikkat çekti.

MHP ve Cumhur İttifakı olarak genel seçimlerin ardından yerel seçimlere de güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirten MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli MHP’nin tüm teşkilatlarıyla sahada olduğunu söyledi. Yılmaz, “Nüfusun yarını oluşturan kadınlar, toplumlar için önem taşıyor. Belirleyici konumda olan kadınların, siyasette olmalarını önemsiyoruz. Siyasette kadının yerini, gücünü ve değerini biliyoruz. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’den aldığımız emir ve talimatlar doğrultusunda ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışıyla, hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlere de bu anlayışla hazırlanıyoruz. Kentimizde, ilçelerimizde yepyeni bir başarıya, zafere imza atmak için bugün hanım kardeşlerimizle buluştuk. Ben, kadınlarımızın daha aktif ve daha verimli çalışmak suretiyle, partimizi, teşkilatlarımızı güçlü kılacaklarını biliyorum. Bu değerli organizasyonumuzda emeği geçenleri de kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.