enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3188
EURO
34,8389
ALTIN
2.390,32
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Pamukkale belediyesi çocuk meclisi üyelerinin açık havada sinema keyfi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin seçim vaatlerinden biri olan Pamukkale Kent Konseyi Çocuk Meclisi, ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Üyeler Pamukkale Belediyesi Fikir Üretme Merkezi’nde açık havada sinema keyfi yaşadı. Pamukkale Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Kerem Eren Başgün “Çocuk haklarını korumak birinci önceliklerimiz arasında olacak” dedi.

Pamukkale belediyesi çocuk meclisi üyelerinin açık havada sinema keyfi
A+
A-

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında çalışmalarına başlayan Pamukkale Çocuk Meclisi faaliyetlerine başladı. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan seçimle başkanını ve yönetimini belirleyen Pamukkale Çocuk Meclisi hem tanışma hem de etkileşimde bulunmak adına ilk etkinliklerini gerçekleştirdi. Pamukkale Belediyesi Fikir Üretme Merkezi İnogar’da düzenlenen açık hava sinema etkinliğine Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Pamukkale Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, Pamukkale Çocuk Meclisi Başkanı Kerem Eren Başgül, yürütme kurulu üyeleri ve aileleri katıldılar. Katılımcılar, animasyon türündeki hayallerinin peşinden koşan, cesaretli salyangozu hikayesini anlatan Turbo adlı filmi izlediler. 

“ÇOCUK HAKLARI BİRİNCİ ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”

Pamukkale Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin en hassas noktasının çocuk olduğunu belirterek, “Pamukkale’de çocuk meclisi kendisinin seçim vaatlerinin başında gelen konulardan biriydi. Nisan ayından bu yana Pamukkale’mizin bir çocuk meclisi var. Bugün meclisimin üyelerinin hem kaynaşmaları hem de etkinlik yapabilmeleri adına kent konseyimizin alanı olan İnogar’da bir sinema etkinliği gerçekleştirdik. Sayın Çocuk Meclisi Başkanımızın ve yürütme kurulunun önerileri ve tavsiyeleri, aldıkları kararlar doğrultusunda biz de çocuk meclisimizle birlikte bundan sonraki süreçte farklı proje ve işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Pamukkale Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Kerem Eren Başgün de görev yaptıkları süre sarfında, çocuk haklarını korumanın birinci öncelikleri arasında olacağını belirterek, bilimsel, teknolojik, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklerde çocukların aktif rol almalarını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. “Kurulduktan sonra toplantılarımızı yaptık” diyen Başgün, “Bizler çocuk haklarını korumaya çalışacağız. Artık Pamukkale Belediyesi sayesinde kendi haklarımızı özgürce ifade edebileceğimiz bir platformumuz var. Okuldaki ve çevremizde çocuklarla ilgili sorunları ele alıyoruz. Sorunlar hakkında çözüm üretmek adına büyüklerimizle istişarelerde bulunuyoruz” diye konuştu. Yürütme Kurulu üyesi Fulya Bayındır ise bu tür etkinlikleri sevdiğini söyleyerek, Pamukkale Belediyesi’ne Çocuk Meclisi kurulmasına imkân sağladığı için teşekkür etti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.