enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3944
EURO
34,8013
ALTIN
2.439,42
BIST
10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar Avrupa Şampiyonu

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar Avrupa’dan madalyalar ile döndü. İspanya’da yapılan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası’ndan mavi-beyazlı ekibin sporcuları Zehra Gemi, Esma Doğan, Ceylin Ataş toplamda 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar Avrupa Şampiyonu

Pamukkale Belediyespor’un başarılı dartçıları İspanya’da gerçekleşen Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına Milli Takım kafilesiyle katıldı. Pamukkale Belediyespor’un da antrenörlüğünü yapan Murat Dirier önderliğindeki Milli Takım kadrosunda mavi-beyazlı ekibin şampiyon dartçıları Zehra Gemi, Esma Doğan, Ceylin Ataş, Ayşe Bodur ve Burak Yasin Turgut yer aldı. Geçtiğimiz sene Gençler Avrupa Dart Şampiyonası’nda 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Zehra Gemi bu turnuvada U 19 kategorisinde Avrupa Şampiyonu olurken, U 19 Açık Avrupa Turnuvasında da altın madalya kazandı. U 19 Takımlar kategorisinde de gümüş madalyanın sahibi olan Gemi, 301 Açık Turnuva Büyük Kadınlar kategorisinde üçüncü oldu. Pamukkale Belediyespor’un bir diğer sporcusu Esma Doğan ise U 16 Kızlar kategorisinde Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. U 16 Kızlar Tekli Açık kategorisinde ise üçüncü oldu. U 16 Kızlar Tekli Açık kategorisinin şampiyonu da yine Pamukkale Belediyespor ekibinden çıktı. Pamukkale Belediyesporlu Ceylin Ataş rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Spor yaşamını mavi-beyazlı kulüpte sürdüren genç sporcular toplamda İspanya’dan 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönerek hem Pamukkale Belediyespor’u hem de Denizli’yi gururlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.