enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2082
EURO
34,7892
ALTIN
2.421,05
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Salı Açık
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

Kaçırılan iş insanı olayında 4 tutuklama

Kaçırılan iş insanı olayında 4 tutuklama
12.07.2021
A+
A-

Olay, geçtiğimiz Cuma günü Tavas ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gümüşler Mahallesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasının sahibi olan Ömer Aldırmaz, fason işletmeyi denetlemek için Tavas’a gitti. 49 yaşındaki işadamı akşam saatlerinde ilçeye girdikten sonra kayboldu. Önce ailesi ile irtibatı kopan işadamının gece yarısında da telefonu kapandı. Bunun üzerine aile polisle irtibata geçti.

ARAÇ BOZKURT’TA BULUNDU

Yapılan inceleme sonrası çevrede bulunan birçok güvenlik ve mobese kameraları ile PTS kayıtlarının titiz ve kapsamlı bir şekilde incelenmesi neticesinde Aldırmaz’ı kaçıran zanlıların ilçeden işadamına ait araçla ilçeden ayrılıp Kaklık Mahallesi yönüne gittiği tespit edildi. Yapılan incelemelerde şüphelilerin kimlikleri ve kullandıkları araçlar tespit edilirken, araç ise Bozkurt ilçesine bağlı Başçeşme mevkiinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

FİLM GİBİ OPERASYONLA KURTARILDI

Genişletilen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde, işadamının Çal İlçesi İsabey Mahalesinde bir adreste alıkonulduğunun anlaşılması üzerine ikamete operasyon düzenlendi. Film gibi operasyonda Aldırmaz, elleri ayakları ve ağzı bantlanmış vaziyette sağ olarak kurtarıldı. 2 şüpheli şahıs operasyonun düzenlendiği ikamette, 1 şüpheli Çal ilçesi Süller mahallesinde, 1 şüpheli şahıs ise il merkezinde düzenlenen operasyonlar neticesinde yakalandı. Sorgunun ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

bursa mutlu son
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.