enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2074
EURO
35,0559
ALTIN
2.524,68
BIST
10.682,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

 Mantar Toplarken Canından Oldu  

 Mantar Toplarken Canından Oldu  
15.04.2018
A+
A-

Yaklaşık 20 metre yükseklikten düşerek ölen şahsın cansız bedenine 1 gün sonra ulaşıldı  

[dropcap]D[/dropcap]enizli’nin Merkezefendi ilçesinde mantar toplamak için gittiği dağlık alanda yaklaşık 20 metre yükseklikten uçuruma düşen şahsın cansız bedenine 1 gün sonra ulaşıldı.

MANTAR TOPLARKEN CANINDAN OLDU YAKLAŞIK 20 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞEREK ÖLEN ŞAHSIN CANSIZ BEDENİNE 1 GÜN SONRA ULAŞILDI

Olay, Gerzele Mahallesi Domuz Deresi mevkiinde dün meydana geldi. Hasan Ülker (49), yeğeni Serkan A.’yı da alarak aracıyla ormanlık alana mantar toplamaya gitti. Aracıyla gidebildikleri yere kadar giden Ülker ve yeğeni, daha sonra yola yürüyerek devam etti.

Araçtan yaklaşık 1 kilometre uzaklaşan 2 kişi, Domuz Deresi olarak bilinen bölgede mantar aramaya başladı. Dik yamaç ve kayalıkların bulunduğu bölgede Ülker, iddialara göre dengesini kaybederek Domuz Deresi’ne yuvarlandı. Bulunduğu yerde telefon çekmeyen Serkan A., hızlı bir şekilde aracı bıraktıkları bölgeye dönerek durumu yakınlarına ve polis ekiplerine haber verdi.

Bölgeye hemen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizli Büyükşehir İtfaiyesi arama ve kurtarma ekipleri de kalabalık bir ekiple aramalara katıldı. Ülker, 20’ye yakın ekibin yaklaşık 1 gün süren çalışmaları sonucu uçurumda cansız bir şekilde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

  Gökten Ceylan  

  DENİZLİ (İHA) –

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.