enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2758
EURO
35,0631
ALTIN
2.473,29
BIST
10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Sahte nakliyecilere suçüstü

Sahte nakliyecilere suçüstü
07.07.2020
A+
A-

Edinilen bilgiye göre son iki ayda Kocaeli, Eskişehir, İstanbul ve Tekirdağ’da firmaların, nakliye için anlaştıkları kişilerin yükledikleri mallar ile ortadan kaybolduğu şikayetler üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan inceleme sonrasında olaya karıştıkları belirlenen şahıslar takibe alındı. Dolandırıcılık olaylarını gerçekleştiren şahısları takibi sürdüren ekipler, İstanbul’da düzenledikleri operasyonda Tekirdağ’dan Denizli’ye gitmesi gereken ürünleri aynı yöntemlerle Ankara’ya götürmek üzere başka bir araca yükleyen N.Ş., E.Ö. ve M.A. isimli şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslarla birlikte el konulan malzemeler ise dolandırılmak üzere olan firmaya iade edildi.

Operasyonun devamında gözaltına alınan şahıslarla ortak hareket ettikleri belirlenen B.Ç., Y.K., C.G., İ.B., O.B. ve S.B.K. isimli şahıslar İstanbul’da M.K. ise Tekirdağ’da yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin nakliye yapmak amacıyla anlaştıkları firma ve şahıslara sahte ehliyet ve kendi araçlarına benzer araçların plakalarını vererek dolandırdıkları tespit edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 10 şüpheli, “Nakliye Dolandırıcılığı ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından Gebze Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.