enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli OSB’de Sanayicilere Endüstriyel Çatılardaki (GES) Uygulama Fırsatları” anlatıldı

Denizli OSB’de Sanayicilere Endüstriyel Çatılardaki (GES) Uygulama Fırsatları” anlatıldı

İl il gezerek Endüstriyel Çatıların önemini anlatan GENSED’in 6.Durağı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi oldu.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) ve Denizli Ticaret Odasının işbirliği ile Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde “Endüstriyel Çatılardaki GES Uygulama Fırsatları” anlatıldı.

Yoğun katılımın olduğu seminerde; Bozkurt Belediye Başkanı Sayın Birsen Çelik ve GENSED Başkan Yardımcısı Evren Evcit’in açılış konuşmaları ile başladı. Çelik, Bozkurt Belediyesi olarak yenilenebilir enerji kaynaklarına verdikleri önem ve gerçekleştirdikleri GES projesinden, Sayın Evcit ise endüstriyel çatıların geleceği ile ilgili önemli bilgilerden bahsetti.

Teknolojik Gelişmeleri Aktardılar

GENSED Genel Sekreteri Hakan Erkan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen oturumların ilkinde, sponsor olan firmaların konuşmaları yer alarak endüstriyel çatı uygulamaları ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgiler aktarıldı. 2.oturumda ise, çatı mevzuatındaki gelişmeler ve uygulamalardaki kalite kontrol konuları işlendi. Denizli Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Genel Sekreteri Sayın Murat Urhan’ın oturumda konuşmacı olarak bulunması, Valilik olarak seminere ve güneş sektörüne destek vermiş olmaları oldukça önemliydi. Karşılıklı soru cevap şeklinde interaktif bir ortamda gerçekleşen seminer oldukça verimli geçmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.