enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2315
EURO
34,7925
ALTIN
2.430,27
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
31°C

OSB’de İlk Yardım Dersleri Başladı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürülüğünce hayata geçirilen Mesleki Eğitim Merkezi İlk Yardım eğitimi  vermeye başladı.

OSB’de İlk Yardım Dersleri Başladı

Sanayicilerden gelen talepler doğrultusunda planlanan eğitim Denizli Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezinde başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Bölgemizde bulunan sanayicilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak ve problemlerini çözmek için projeler üretmeye devam ediyoruz. İlkyardım eğitimleri de bu projelerden bir tanesi. Bölgemizde 25.000 çalışan mevcut olup çalışanlarımızın bu eğitim için Denizli’ye gitmeleri iş kaybına sebep olduğundan dolayı bu eğitimleri vermeye başladık. Bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.