enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5392
EURO
34,8728
ALTIN
2.432,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

OSB’de Şampiyon Gökhan Tekstil

OSB’de Şampiyon Gökhan Tekstil
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu Gökhan Tekstil Konfeksiyon oldu.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 15.si gerçekleştirilen futbol turnuvasında bu yıl şampiyon finalde Bereket enerji A.Ş’yi 3-2 yenerek bu seneki turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvaya 21 takım katılırken ikici tura yükselen 12 takım 2 grup halinde üst tura çıktı. Finalde A grubunu birinci tamamlayan Gökhan Tekstil Konfeksiyon ile B grubunu birinci tamamlayan Bereket Enerji A.Ş karşı karşıya geldi. Final maçını Gökhan Tekstil Konfeksiyon 3-2 kazandı.
Turnuvayı Uğurlı Oto cam üçüncü, AFZ Gelişim Tekstil ise dördüncü oldu. Hisar Tekstil A.Ş’ye en centilmen takım ünvanı layık görülürken, Kımıl Tekstil’den Rıza Dölek 34 golle turnuvanun gol kralı oldu. Turnuvada toplam 101 maç oynandı ve 685 gol kaydedildi.

MÜSABAKA HAKEMLERİNE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Turnuvanın final müsabakası hakemi Serkan Yavaş ve yardımcısı Oğuzhan Selcen’ne plaket ve ödüllerini Bölge Müdürü Ahmet Taş takdim etti.

KUPALAR VE ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini Bölge Müdürü Ahmet Taş, Yeşilköy Spor Kulübü Başkanı Ekrem Civan ve Uğurlu Oto Cam Genel Müdürü Mehmet Kaplan takdim ettiler.
Gökhan Tekstil Konfeksiyon turnuvanın final karşılaşmasında Bereket Enerji takımını 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Bölge Müdürü Ahmet Taş verdi.

OSB FUTBOL LİGİ GOL KRALI “RIZA DÖLEK”

Kımıl Tekstil A.Ş. takımından filelere 34 gol atan 23 numaralı formalı Rıza Dölek gol kralı oldu. Kupayı Uğurlu Oto Cam Genel Müdürü Mehmet Kaplan takdim etti.

TURNUVA CENTİLMENLİK İÇİNDE GEÇTİ

21 takım içerisinde en centilmen takımı Hisar Tekstil oldu. Kupa töreninden sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Bölge Müdürü Ahmet Taş, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçtiğini ifade ederek, “Bu yıl oldukça yüksek katılım oldu. Her geçen yıl turnuvaya katılımın artması bizi mutlu ediyor. Bu yıl oldukça çekişmeli müsabakalara tanıklık ettik. Turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.