enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Rektör Bağ, OSB ve Denizli Basket için Destek Sözü Verdi

Rektör Bağ, OSB ve Denizli Basket için Destek Sözü Verdi
 Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret ederek çeşitli konularda görüşmelerde bulundular.
Hüseyin Bağ Derya Baltalı Ahmet Taş

Hüseyin Bağ Derya Baltalı Ahmet Taş

Yapılan ziyarette; Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde yer alan PAÜ OSB Semt Polikliniği’ndeki branşların çalışma saatlerinin artırılması, Acil Servis ile Laboratuvar bölümünün tekrar hizmete açılması konusunda görüşmelerde bulundular.

” Üniversitemizle beraber yeni adımlar atacağız”

Uzun süredir gündemde bulunan ve zaman zaman Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında birlikte hareket eden Organize Sanayi Bölgesi ve Üniversitenin sadece teorik değil, uygulamaların yapıldığı Teknokent 2.fazının Organize Sanayi Bölgesinde kurulması konusunun her iki kurumun gündemine alınarak yeniden çalışmalara başlanması konusunda mutabakata varıldı. Teknokent konusunda açıklama yapan Derya Baltalı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi 2023 yılına 500 milyar dolarlık ihracat hedeflerine ulaşılabilmemiz için Üniversite-Sanayi işbirliği çok önemli. Bu konuda Üniversite ile birlikte yeni adımlar atacağız.” dedi.

Ayrıca; diğer bir konu olan ve Denizli Kamuoyunda sürekli gündemde yer alan Denizli Basket’in yeniden canlandırılarak Basketbol Ligi’nde mücadele etmesi konusunda yapılan görüşmeler neticesinde Rektör BAĞ; “Üniversite öğrencilerimizden başlayarak tüm Denizli halkı bir beklenti içerisinde. Bu konuda bir çok kişi beni arıyor. Bu yüzden basketbol takımının tekrar ligde yer alabilmesi için tüm desteğimizi vereceğiz.” dedi.

Denizli Basket’in Onursal Başkanı olan Derya Baltalı, Basketbolun yeniden Basketbol Liginde mücadele etmesi konusunda çalışma yaptıklarını belirterek; “Yaptığımız çalışmaları Sayın Rektörümüzle paylaştık. Rektörümüz Denizli Basket’in tekrar lige dönmesi konusunda her türlü desteği vereceklerini belirttiğinden dolayı biz de bu konudaki çalışmalarımızı hızlandıracağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.