enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Denizli Ticaret Odası’ndan Teknoloji ve Ticari İş Birliği Duyurular

Denizli Ticaret Odası’ndan Teknoloji ve Ticari İş Birliği Duyurular
DTO
01.11.2017
A+
A-

TİCARİ İŞBİRLİKLERİ

İnşaat Firması Arayışı

Ref: BRUK20160928001

İngiltere’de kurulu olan ve 130 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren firma dünyanın her bölgesindeki inşaatlarda proje yönetimi, maliyet analizi gibi konularda danışmanlık vermektedir. Firmanın uluslararası pek çok çözüm ortağı mevcut olup, bu ortaklardan biri olmak isteyen partnerler aranmaktadır. İnşaat alanında alt yüklenici olabilecek firmalar aranmaktadır.

 

Yapı Malzemesi Arayışı          

Ref: BRLT20161005001

Litvanyalı bir firma, öncelikle Litvanya pazarı için distribütörlüğünü üstlenebileceği yapı malzemeleri üreticileri aramaktadır. Ürünler direkt distribütörlük olarak veya firma adına üretim şeklinde satın alınacaktır.

 

Anti Alerjen Gıda Üreticisi

Ref: BRES20151014001

İspanya’da faaliyet gösteren bir şirket anti alerjen ürünlerin satışını ve dağıtımını yapmaktadır. Şirket ürünlerini aynı zamanda 20.000 kullanıcının indirmiş olduğu web aplikasyonundan satmaktadır. Şirket kullanıcılarından gelen alışkanlık ve ihtiyaç tabanlı yeni ürün taleplerini karşılamak üzere yeni imalatçılar aramaktadır.

 

Hayvan Yemi İçin Hammadde

Ref: BRPL20170518001

Polonyalı bir firma balık, kuş ve çiftlik hayvanları için yem üretmektedir. Firma bu yemlerin hammaddesi olması adına yumurta tozu, süttozu, patates kabuğu gibi ürünler aramaktadır. 2 yıllık sözleşme imzalanacak olup yıllık 1.000 tonluk ürün sipariş edilecektir.

 

Elektrik Sistemleri Kurulumu İçin Firma Arayışı

Ref: BRDE20161024001 

Almanya’da faaliyette bulunan bir şirket inşaat alanında çalışmaktadır. Şirket üstlendiği işlerde elektrik kurulumuna yardımcı olabilecek, kablolama vb. gibi işleri tamamlayabilecek firmalar aramaktadır. 40 yıldır sektörde olan şirket pek çok güvenilir müşteri ile çalışmaktadır. Aranılan partnerin 2 – 6 kişilik ekipler halinde çalışmayı gerçekleştirebilecek kapasitede olması ve bu ekipten en az bir kişinin Almanca bilmesi beklenmektedir.

 

Vegan Ürün Arayışı  

Ref: BRPL20160706002

Polonyalı bir şirket vegan ürünler üstüne satış faaliyeti göstermektedir. Şirket bu alanda Polonya’nın en büyük şirketidir. Şirket, restoranlar ve kafeler gibi tüketim merkezleri ile çalışmakta olup farklı ürün grupları için tedarikçilik yapmaktadır. Şirket %100 vegan tabanlı gıda ürünleri, evcil hayvan mamaları ve temizlik ürünleri gibi ürünler aramaktadır.

 

İspanyol Pastacılık Firmasının Üretici Arayışı 

Ref: BRES20170322001

Dondurulmuş pasta ve fırıncılık sektöründe 25 yıldır deneyimi olan İspanyol firma, bu konuda üretim yapan firmaların ürünlerinin distribütörlüğünü yapmak istediğini belirtmiştir. Firmanın bünyesinde 500 m2 den büyük soğuk hava deposu ve 7 adet soğuk taşımacılıkta kullanabileceği kamyon bulunmaktadır.

 

Romanyalı Firmanın Sebze Üreticisi Arayışı

Ref: BRRO20170521001

Hızlı bir şekilde dondurarak taze meyve ve sebze işleme konusunda uzmanlaşmış Romanyalı bir firma, bezelye, yeşil fasulye, biber, brokoli ve karnabahar üreten firmalarla iletişime geçmek ve onlar için distribütörlük yapmak istemektedir.

 

Polonyalı Elektrik Firmasının Taşeron Arayışı 

Ref: BRPL20170505001

Polonyalı bir firma, orta ve alçak gerilim elektrik şebekesi, trafo istasyonu, kablo ve elektrik bağlantıları için elektrik tesisatı projeleri hazırlamaktadır. Firma, düşük ve orta gerilim elektrik şebekelerinin kurulumu için taşeronlar aramaktadır.

 

Jeolojik ve Coğrafi Araştırma Sistemi

Ref: BOIT20170427001

İtalyan bir firma jeolojik ve coğrafi araştırma, analizleme ve görüntüleme alanında çalışmaktadır. Firma hem personelin bilgi birikimini hem de ellerindeki özel üretim droneları kullanarak haritalama, modelleme, görüntüleme hizmetleri vermektedir. Firma bu hususta gerekli tüm yasal izinlere sahiptir. Firma bu hizmeti İtalya dışındaki ülkelerdeki şirketlere de sağlamak istemektedir.

 

Doğal Gıda Takviyesi

Ref: BRRO20151120001

Romanya’da kurulu bir firma çoğunlukla Türk üreticilerden doğal gıda takviyeleri alıp bunların satışını yapmaktadır. Firma doğal bitki özleri, vitaminler, kozmetik ürünlerinde kullanılmak üzere doğal yağlar ve benzeri ürünler almak istemektedir.

 

Yapı Malzemesi

Ref: BRRO20170510002

Romanyalı bir firma yapı malzemeleri alanında ticari faaliyet yürütmektedir. Firma kaldırım taşı, çini, tuğla, çit parçaları, merdiven parçaları, dekoratif parçalar gibi ürünler satın almak istemektedir.

 

 

Bahçe Mobilyası İçin Üretim

Ref: BRFI20170310001

Finlandiyalı bir firma bahçeler için ürünler üretmektedir. Şu an PE/kumaş bir malzemenin dikişi ve kancalı metal çubukların üretimi için bu hizmet/ürünleri sağlayabilecek ortaklar aranmaktadır. Her bir parça için yıllık minimum 50.000 adetlik sipariş verilecektir.

 

Su Arıtıcı Filtre 

Ref: BRFR20170503001

Fransız bir firma su arıtımı konusunda çalışmaktadır. Firma geliştirdiği yeni bir arıtma yöntemi için filtre görevi görecek malzemeleri kendisine tedarik edebilecek ortaklar aramaktadır. Bu ürün genellikle sentetik fiber, köpük gibi malzemelerden üretilmekte olup 2x1x0,1m’lik ölçülerde kullanılacaktır. Yılda 12.000 m2’lik sipariş verilmesi planlanmaktadır.

 

Z – Wave Çevre Birimleri

Ref: BRBG20170613001

Bulgar bir IT şirketi, LV ABC aksesuarları ile birlikte akıllı ev sistemlerine dair çözümler satmaktadır. Şirket Z – wave sisteminde çalışan kablosuz çevre birimleri aramaktadır. Konuyla ilgili yazılım, anakart ve personel deneyim paylaşımı da aranmaktadır.

 

Mobilya Parçası

Ref: BRUK20170512001

İngiliz bir şirket, bekleme salonları, sağlık merkezleri gibi müşterilere mobilya çözümleri sunmaktadır. Şirket MDF kabinleri için düz levhalar, vinyl wrap çekmece önleri ve MFC düz levhalar üretebilecek ortaklar aramaktadır. Ortağın FSC sertifikası olması veya bu sertifikayı almaya istekli olması gerekmektedir.

 

 

Otomatik Kapılar İçin Ölçü Aleti

Ref: BODE20160118001

Alman bir şirket ölçü aletleri üretimi yapmaktadır. Şirket özellikle raylı sistemlerindeki kapıların kapanma kuvvetlerini ölçülen ürünü için Türkiye’de satış ortakları aramaktadır. Trenyolu ve otobüs ulaşımı sağlayıcıları, elektronik ürünleri satıcıları gibi firmalar aranmaktadır.

 

Turizm Acentesi Arayışı

Ref: BOGR20160614001 

Yunanistan’da faaliyet gösteren bir şirket orta ve kuzey bölgelerinde balıkçılık turları düzenlemektedir. Şirket göl, deniz, nehir balıkçılığı konularında tecrübeli olup 15 tekneden oluşan filoyla hizmet vermektedir. Balıkçılık faaliyeti yanı sıra bu alanda eğitim de veren şirket hizmetlerini kullanabilecek acenteler aramaktadır.

 

Sosyal Medya Uzmanlığı

Ref: BOIE20170314001

İrlandalı bir şirket sosyal medya uzmanlığı alanında hizmetler sunmaktadır. Şirket internet üstünden gelen taleplerin cevaplandırılması, satışların gerçekleşmesi, sosyal medya iletişiminin sağlanması, SEO uygunluklu düzenlemelerin yapılması gibi konularda hizmet vermektedir. Bu hizmetleri kullanmak isteyen partnerler aranmaktadır.

 

E – Ticaret Sitesi İçin Ürünler 

Ref: BRBE20170627001

Belçikalı bir şirket bir e – ticaret sitesi işletmektedir. Aynı zamanda online satış hizmetleri de sağlayan şirket, bu site üstünde satılabilecek ürünler sağlayan firmalar aramaktadır. Site çok geniş bir ürün grubunu içermekte olup sektörel sınır yoktur.  Şirketin kendi deposu bulunmakta olup, zamanında teslim yapabilecek ürün tedarikçileri aranmaktadır.

 

Metal İşleme Makinası

Ref: BRUK20170607001

İngiltere’de yerleşik bir şirket manuel metal işleme makineleri üretmektedir. Şirket, kendi belirlediği teknik özelliklere uygun olarak manuel metal işleme makinesi üretimi yapabilecek ortaklar aramaktadır.

 

Yazılım Arayışı

Ref: BRKR20170705001

Güney Kore’de yerleşik bir şirket yazılım alanında ürün satışı ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Şirket satışını yapmak üzere, ülke pazarına uygun endüstri 4.0, IoT, bulut sistemleri, büyük veri, mobil sistemler ve makine öğrenmesi ile ilgili yazılımlar aramaktadır.

 

Gıda Ürünleri Arayışı

Ref: BRPL20170626001 

Polonya’da faaliyette olan bir şirket gıda ve gıda katkı ürünleri alanında ürün satışı yapmaktadır. Şirket BIO sertifikalı olup aradığı ürünleri kendisine temin edebilecek ortaklar aramaktadır. Ürünler dökme olarak satın alınacak olup ürünleri şirket kendi markası ile küçük paketlerde satışa çıkartacaktır.

 

Hastalar İçin Yüksek Kaliteli Sandalyeler

Ref: BODE20170630002

Alman bir şirket, tedavileri veya nakliyeleri sırasında uzun süre oturmak zorunda kalan hastaların konforlu bir süreç geçirmelerini sağlayan mobil sandalyeler üretmektedir. Ürünler tamamen Alman malı olup DIN EN ISO 9001 ve DIN EN ISO 13485 sertifikalarına sahiptir. Bu ürünlerin satışı için ortaklar aranmaktadır.

 

 

TEKNOLOJİK İŞBİRLİKLERİ

Tarımsal Gıda Alanında Ar – Ge İşbirliği Arayışı

Ref: TOIT20170531001

Bir İtalyan firması, tarımsal ürünlerin biyoteknolojik yöntemler ile geri dönüştürülerek doğa dostu ürünler üretilmesi konusunda çalışmaktadır. Firma üretim firmaları ile üretime dönük işbirliği yapmak istemektedir. Aynı zamanda üniversitelerin biyoteknoloji ile ilgilenen bölümleri ile de işbirliği yapılması düşünülmektedir.

 

Çok Fonksiyonlu Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) Dolum İstasyonu

Ref: TOCZ20151204001

Çek Cumhuriyeti’nde bir firma birden fazla fonksiyonlu doğal gaz dolum ünitesi geliştirmiştir. Bu ünite araç arkasında bulunan depoları doldurabildiği gibi, yedek konteynerlere de dolum yapabilmekte ve aynı zamanda açığa çıkan ısıyı depolayabilmektedir. Üretime dönük işbirliği ve araştırma işbirliği düşünülmektedir.

 

Ağız Sağlığına Yönelik Teknolojiler

Ref: TRBE20170608001

Belçikalı bir firma, ağız sağlığı alanında yeni teknolojileri, cihazlar veya uygulamalar arayışındadır. Aranılan çözümler, hastaların ağız bakım rutinlerini, davranışlarını izleyebilmeye olanak sağlayarak bu konuda iyi sağlık uygulamaları geliştirmeyi amaçlamaktadır. Üniversiteler ve araştırma enstitülerine teknik veya lisans işbirliği önerilmektedir.

 

Hastaneler İçin Perde ve Yatak Örtüsü Üretim Teknolojisi Arayışı

Ref: TRKR20170126001

Kore’de bir firma sağlığa uygunluk gerektiren hastane ve benzeri ortamlar için teknik tekstil üretimi ile ilgilenmektedir. Firma, sağlık sektörüne yönelik olarak, fonksiyonel tekstil ürünlerinin üretilmesine yönelik teknik ve üretim işbirliği yapmak istemektedir. Ayrıca üniversiteler ile de araştırma işbirliğine sıcak bakılmaktadır.

 

Diyet Süresince Sağlık Parametrelerini Takip Ederek Raporlayan Giyilebilir İzleme Sistemi

Ref: TOIT20160427001

ICT sektöründe faaliyet gösteren bir İtalyan firması, diyet yapan kişilerin giymek suretiyle kullanabilecekleri ve anlık olarak diyet süresince vücut parametrelerini anlık olarak kişilerin diyetisyenlerine raporlayabilen bir cihaz ve sistem geliştirmiştir. Ortak geliştirme veya satın alarak uygulama biçiminde işbirliği düşünülmektedir.

 

Özel Bir Kimyasal Üretimi İşbirliği

Ref: TRDE20170406002

Almanya’da büyük ölçekli bir firma formülasyonunu tamamladığı özel bir kimyasal madde için üretim ölçek büyütme amacı ile işbirliği yapacağı partner firmalar aramaktadır. Üretim için gerekli teknik özellikler;

  1. Ön karıştırma haznesi.
  2. 200 bar 300 C tüp reaktör ve reaksiyon için uygun pompa sistemi.
  3. Yanıcı ve zehirli reaktiflerin saklanmasına uygun depolama alanları.
  4. Absorpsiyon kolonları ve sıyırma sistemleri.
  5. Yüzlerce ton üretime uygun olabilecek kurulu kapasite.
  6. İlk beş yıl içerisinde x1000 ton skalasında üretim kapasitesine ulaşabilecek durumda olmak.

 

 

Mikroenkapsüle Faz Değiştirici Materyal

Ref: TRFR20170316001

Fransız bir firma, ürettiği boyalar ve temizlik kimyasallarında kullanmak üzere organik faz değiştiricilere ihtiyaç duymaktadır. Aranan teknolojiye ait özellikler aşağıdaki gibidir;

  1. 100% katı olacak.
  2. Granül çapı < 20µm
  3. Gizli ısı: 180 j/g
  4. Erime sıcaklık aralığı : 5 C – 80 C ‘ye kadar.
  5. Faz değişim aralığı < 6 C
  6. Zamana göre stabil.

Organik faz değişitiricilerin enkapsülasyonu konusunda uzman olan üretici firmalar aranmaktadır.

 

Aktif Bileşiklerin Enkapsülasyonu

Ref: TOES20170303001

İspanya’da nanoteknoloji alanında faaliyet gösteren bir firma, mikro enkapsülasyon tekniklerine artan talebe dayanarak enkapsülasyon ile ilgili 2 farklı yöntem için patent başvurusu yapmıştır. Önerilen yöntemler, kozmetik, gıda ve hatta tarıma dayalı sanayi üretimi alanlarına yöneliktir. Firma geliştirdiği yöntemler için üniversiteler ile ortak geliştirme ve farklı patentler ortaya çıkarmak amacı ile, firmalar ile de lisanslama üzerine çalışmak istemektedir.

 

Tedavi Sonrası Hasta Bakım ve İzleme Sistemi

Ref: TOES20160524002

Sağlık teknolojileri üzerine faaliyet gösteren İspanyol bir firma, hastaların tedavi sonrasında giyilebilir dijital sistemler vasıtası ile tedavilerinin izlenebilmesini sağlayan bir sağlık platformu geliştirmiştir. Teknik işbirliği talep edilmektedir.

 

 

Filo Takip Sistemi

Ref: TOES20150803001

İspanya’da bir firma, filo araçlarının tanımlanmış bir bölge içerisinde anlık takibini yapabilen entegre bir sistem geliştirmiştir. 10 metrekare yanılma payı ile araçların yerini ve durumlarını tespit edebilen bu sistem için teknik veya lisanslama işbirliği önerilmektedir.

 

Kir Önleyici Paspas

Ref: TOFR20151217001

Fransız firması, özellikle toza ve kire maruz kalan bina girişlerinde veya hijyenin kritik olduğu noktaların girişlerinde kullanılmak üzere bir paspas geliştirmiştir. Bu paspasın en önemli özelliği ayakkabı veya tekerlekli araçların tekerlek yüzeyine yapışan kir veya parçacıkları absorbe edebilmesidir. Endüstriyel temizlik ekipmanları üreticileri ile söz konusu teknolojinin transfer edilmesi yöntemi ile üretim anlaşması yapılması planlanmaktadır.

 

Kurumsal Sosyal Ağ Platformu

Ref: TOMK20160707001

Makedonyalı bir firma firmaların/kurumların kendi içinde kullanabileceği bir sosyal medya platformu geliştirmiştir. Bu platformda çalışanlar, bilgi, fikir veya iş süreçlerine yönelik verileri paylaşabilmektedir. Platform sektör gözetmeksizin kurumların ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetenekte tasarlanmıştır. Firma lisanslama veya ticari işbirliği önermektedir.

 

Toprak Verimini Artırıcı Katkı Maddesi

Ref: TRUK20170605002

İngiliz bir firma, doğal ortamda aktive olan bir bakteri sayesinde toprak verimliliğini artıran ve bakım maliyetlerinin azalmasına katkı sağlayan yenilikçi bir ürün geliştirmiştir. Bu ürün ile 40% daha fazla verim elde edilebildiği ifade edilmektedir. Söz konusu ürün ile ilgili saha doğrulamalarının yapılabilmesi amacı ile üniversiteler ile araştırma işbirliği yapılması planlanmaktadır.

 

Mobil İşgücü ve Filo Yönetimi Yazılımı

Ref: TOUK20151201003

İngiliz bir firma herhangi bir firmaya ait araç filosu ile sınırlı kalmamak üzere aynı zamanda araçla seyahat eden personelin de takibini optimize eden bir yazılım geliştirmiştir. İlgilenen firmalar ile lisanslama ve ortak girişim anlaşması yapılması düşünülmektedir.

 

Açık Erişim Konteyner Lojistik Web Platformu

Ref: TODE20170630001

Kuzey Almanya’da bir firma konteyner lojistik operasyonları ve bu operasyonlar içerisindeki iletişimi hızlandırarak personel ve operasyon maliyetlerini düşüren bir web platformu geliştirmiştir. Lojistik firmaları platformu ücretsiz kullanabilmekte olup, sadece kesinleşmiş taşıma kontratları için ücret ödemeleri söz konusudur. Teknik işbirliği yanı sıra yatırımcılar için finansal destek anlaşması önerilmektedir.

 

Bebekler ve Çocuklar İçin İlaç Hazırlama Aparatı

Ref: TOES20160707001

İspanyol bir araştırma enstitüsü, bebek ve çocuklarda kullanılmak üzere, biberonlara kolayca monte edilebilen ve alınan ilacın ayarlanan dozda alındığını garantileyen bir besleme sistemi geliştirmiştir. Bebek ve çocuklar için beslenme malzemeleri üreten firmalar ile lisans veya teknik işbirliği sağlanması amaçlanmaktadır.

 

Asansör Kabinleri İçin Hafif ve Çevreci Dolgu Malzemesi Arayışı

Ref: TRIT20170703001

İtalya’da faaliyet gösteren ve asansör kabini, yürüyen merdiven imalatı yapan bir firma, asansör kabinlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılan poliüretan yerine kullanılmak amacı ile REACH mevzuatı ile uyumlu daha hafif (<1,3g / cm3) ve daha ucuz (<4 Euro/kg) bir sandviç panel malzemesi arayışındadır. Aranan malzeme aynı zamanda arasında bulunduğu katmanları birleştirme özelliğine de sahip olmalıdır. İlgilenen kurumlar ile araştırma işbirliği yapılması hedeflenmektedir.

 

3kW Kapasitede Hidrojen İle Çalışan Kesintisiz Güç Kaynağı

Ref: TOHU20160615001

Macar bir firma hidrojen ile çalışabilen, 48 volt doğru akım besleyebilen kesintisiz güç kaynağı geliştirmiştir. Bu sistem özellikle elektrik iletim istasyonlarında, telekomünikasyon şebekelerinde güç beslemesi yapan geleneksel bataryalara alternatif olması amacı ile tasarlanmıştır. İlgili sektör firmaları ile araştırma ve teknik işbirliği yapılması hedeflenmektedir.

 

Ekstrüzyon Sistemi Ekspertiz Önerisi    

Ref: TOES20170616001          

İspanyol bir firma, gerek evcil hayvan mamalarında gerekse de kahvaltılık gevrek üretiminde kullanılabilen ekstrüzyon sistemi konusunda geniş bir uygulama deneyimine sahiptir. Firma bu deneyimini, aynı zamanda sahip olduğu pilot tesis olanaklarını da kullandırmak üzere firmalara sunmaktadır. Bu kapsamda özellikle hayvan yemleri ve çeşitli kuru gıdaların üretiminde olmak üzere her türden kurum ile formül ve / veya ürün geliştirme konularında araştırma işbirliği yapılması hedeflenmektedir.

Denizli Ticaret Odası ile İletişime Geçin

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”İnternet sitesi” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.