enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,9292
ALTIN
2.432,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan Tavsiyeler: İşinizi Sahiplenin

DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan Tavsiyeler: İşinizi Sahiplenin
DTO
04.05.2017
A+
A-

[dropcap]D[/dropcap]enizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, PAÜ Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. Çalışma yaşamından, kariyer yolculuğundan örnekler vererek gençlere tavsiyelerde bulunan Erdoğan, “Çalıştığınız işyerini kendi işyeriniz gibi sahiplenin. Bu anlayışı kendinize rehber edinirseniz, başarıyı kesinlikle yakalarsınız. Gün gelir kendiniz de bir işletme sahibi olursunuz” dedi.

[highlight]DTO Başkanı Uğur Erdoğan[/highlight], Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 8. Honaz Kariyer Haftası kapsamında üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

İşinize Sahip Çıkmalısınız

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan

“Kariyerimiz ve Biz” adı altında gerçekleştirilen söyleşide, [highlight]DTO[/highlight] Başkanı Uğur Erdoğan, hayatından kesitler anlattı. “Başarı için öncelikle işin sahiplenilmesi gerekiyor” diyen Başkan Erdoğan, şöyle konuştu: “İş hayatında çok çalışma önemlidir. Ben eğer mesai 17.00’de bitiyorsa o saatte işten çıkmadım, gece yarılarına kadar çalıştım. Yani işime sahip çıktım ve ardından zaten başarı geldi. Sizler de staj için veya yeni başladığınız bir iş için ilk etapta işinize sahip çıkmalısınız. O işletmeyi kendi işiniz gibi sahiplenmelisiniz. Bu anlayışı kendinize rehber edinirseniz, başarıyı kesinlikle yakalarsınız. Gün gelir kendiniz de bir işletme sahibi olursunuz.”

Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetleriyle ilgili bilgiler de aktaran [highlight]DTO Başkanı Uğur Erdoğan[/highlight], işsizlikle mücadele kapsamında girişimcilik eğitimleri düzenlediklerini, bunların da istihdama ciddi katkılar sağladığını söyledi.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında başlattıkları girişimcilik kurslarını başarıyla bitiren 50 kişinin işyeri açtığını ifade eden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Kurulan her işletme, ekonomimize katkı, insanımıza iş kapısı anlamına geliyor. Bir kişinin iş sahibi olması ve yanında eleman çalıştırması istihdam açısından çok önemlidir. Ülkemizde işsizlikle mücadele kapsamında başlatılan istihdam seferberliğine bizler de böylece Denizli Ticaret Odası olarak destek vermiş oluyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.