enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3591
EURO
34,6306
ALTIN
2.386,84
BIST
10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C

DTO’dan İtalya’ya 185 kişilik çıkarma

Denizli Ticaret Odası (DTO), 185 kişilik büyük bir heyetle, Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Teknolojisi Fuarı ITMA için İtalya’nın Milano şehrine çıkarma yaptı. Üyelerini, İtalyan Türk Derneği üyesi iş insanları ile bir araya getirdi. İtalya’da ticari faaliyetler ve şirket kurulumları hakkında bilgilendirdi. Heyette, DTO’nun organizasyonda iş birliği yaptığı DSO ile DETGİS’in üyeleri de yer aldı.

DTO’dan İtalya’ya 185 kişilik çıkarma
13.06.2023
A+
A-

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, oda olarak üyelerinin sektörlerinin en büyük organizasyonları olan ulusal ve uluslararası fuarlara katılmalarını önemsediklerini söyledi. Bu kapsamda Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin (DETGİS) iş birliğiyle üyelerini bu kez de İtalya’daki ITMA 2023 Fuarı’na gönderdiklerini kaydetti. Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimizi sektörlerindeki son gelişmeleri yerinde ve yakından takip edebilmeleri için dünyanın dört bir tarafındaki uluslararası en büyük organizasyonlara götürmeye devam ediyoruz. Bu kez de paydaşlarımız Denizli Sanayi Odası ve Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneğimizle önemli bir organizasyona imza attık; ilgili sektörlerdeki üyelerimizden oluşan 185 kişilik bir heyeti, Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Teknolojisi Fuarı ITMA Milano 2023’e gönderdik. Üyelerimizden NF Kimya’nın kimyasal ürünler kategorisinde, Elteksmak’ın ise makina kategorisindeki stantlarıyla yer aldığı fuarı ziyaretimizin sonrasında da İtalya’da Ticari Faaliyetler ve Şirket Kurulumları Toplantımızı gerçekleştirdik; İtalyan Türk Derneği yönetimiyle bir araya geldik. Denizli’mizi, yatırım imkanlarını ve iki ülke arasındaki iş birliği alanlarını anlattık. İtalya’daki ticari girişimlerde nelere dikkat edilmesi gerektiğiyle ilgili ayrıntılı bilgi aldık. Etkinliğimize ev sahipliği yapan İtalyan Türk Derneği Başkanı Sayın Giuseppe Fredella ile Başkan Yardımcısı ve Hukuk Danışmanları Avukat Sayın Özgün Altop’a ilgi, destek ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yoğun katılımlarından dolayı da üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İTALYAN TÜRK DERNEĞİ’NE DENİZLİ HOROZU HEDİYE EDİLDİ

İtalya’da Ticari Faaliyetler ve Şirket Kurulumları Toplantısı’nın sonunda etkinlikten bir anı olarak kalmak üzere Denizli heyeti adına DSO Meclis Başkan Yardımcısı ve Zorel Tekstil’in sahibi iş insanı Ahmet Zora, İtalyan Türk Derneği (Italian Turkish Association) yöneticilerine Denizli horozu biblosu hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.