enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
36°C
Denizli
36°C
Açık
Pazar Açık
36°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
Salı Hafif Yağmurlu
35°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
37°C

Uğur Erdoğan Şehitlerimiz İçin Bir Mesaj Yayımladı

Uğur Erdoğan Şehitlerimiz İçin Bir Mesaj Yayımladı
11.02.2018
A+
A-

ZEYTİN Dalı Harekâtı üçüncü haftayı geride bırakırken, Afrin’den acı bir haber geldi. Harekâtın 22’nci gününde 11 asker şehit oldu, 11 asker de yaralandı. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan şehit düşen askerlerimiz için bir mesaj yayımladı.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan mesajında;

Türkiye’nin dosta güven veren düşmana korku salan kahraman ordusunun birer neferi olmayı onur bilerek hayatını ülkesinin bölünmez bütünlüğü ile milletinin huzuruna adayan, bayrağının bekası için kendinden ve sevdiklerinden geçen Mehmetçik, tarih boyunca olduğu gibi bugün de insanlığın felahı için canını hiçe sayıp yine kutsal bildiği vazifesi uğruna öne atılmıştır. Terör örgütlerinin kökünü kurutmaya ant içmiş kahraman askerlerimiz, ülkemize yönelik oyunları bozmak için başlatılmış sınır ötesindeki operasyonda sadece Suriye’deki çoğunluğu gözü yaşlı yetim ve acizlerden oluşan yardıma muhtaçların değil dünyanın dört bir tarafındaki mazlumların umudu haline gelmiştir. Allah’ın izniyle zafere ulaşmadan baş koydukları bu yoldan dönmeyeceklerinden, zalimin zulmünden kurtaracak bir el uzatılmasını bekleyen insanları adaletle şereflendirmeden geri gelmeyeceklerinden en ufak şüphemiz yok. Allah, yar ve yardımcıları olsun.
Vatanının varlığı için gözünü kırpmadan şehadete koşan yiğitler, Türk Milleti size minnettardır.
Varlığını ülkesine armağan etmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, silah arkadaşları, yakınları ve milletimize başsağlığı, ülkemizin sınır güvenliği için yürütülen aynı operasyonda yaralanan kahraman gazilerimize ise acil şifa diliyorum.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.