enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,8350
EURO
35,2359
ALTIN
2.446,16
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
37°C
Denizli
37°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
38°C
Çarşamba Açık
39°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
39°C
Cuma Açık
37°C

11 Yaşındaki Çocuğun Başına Parke Taşı İle Vurdu! 

Denizli’nin Babadağ ilçesinde aralarında daha önce husumet bulunan ve mahkemelik olan aile üyeleri arasında kavga çıktı. Yaşanan gerilimde 11 yaşındaki T.B’nin kafasına parke taşı ile vuruldu.  

11 Yaşındaki Çocuğun Başına Parke Taşı İle Vurdu! 
A+
A-

Aynahaber.net’in haberine göre, Denizli’nin Babadağ ilçesinde meydana gelen olayda daha önce aralarında husumet bulunan iki aile düğünde karşılaşınca olanlar oldu. Edinilen bilgiye göre, Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen olayda T.B ve ailesi  mahallede bulunan bir düğüne gitti. Düğünde aralarında husumet bulunan Faruk B. İle karşılaşan T.B ve ailesi düğün ortasında saldırıya uğradı. Aileden alınan bilgilere göre 27 yaşında olduğu belirtilen Faruk B. isimli şahıs, 11 yaşındaki T.B’ye parke taşıyla darp ederek başından yaraladı. Aldığı darbe ile yere yığılan 11 yaşındaki çocuğa olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Hastanede yoğun bakıma alınan 11 yaşındaki çocuğun kafasına aldığı sert darbe sonucu kafatasının kırıldığı ve kırılan kemiklerinin beynine zarar verdiği tespit edildi. Talihsiz çocuğun tedavisine başlandığı ve ilerleyen günlerde ameliyat olması gerekebileceği belirtildi.

Polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürürken, aileden edinilen bilgiye göre 11 yaşındaki çocuğa parke taşı ile saldıran Faruk B.’nin çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.