enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4525
EURO
34,7453
ALTIN
2.435,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

13 yıl önce kaybolan Çamelili Süslü Bayram dosyayı yeniden açıldı!

Show Tv’de Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı 13 yıl önce kayıplara karışan Denizlili Süslü Bayram lakaplı Bayram Tosun dosyasını açtı. Oğlu Aşkın ve karısı İmran Tosun, Bayram Tosun’un şüpheli kaybı ile ilgili olarak programa katıldı.

13 yıl önce kaybolan Çamelili Süslü Bayram dosyayı yeniden açıldı!
A+
A-

En son 31 Aralık 2009 yılında Çameli’den Muğla’ya gittikten sonra ortalardan kaybolan ve Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından şüpheli kayıptan cinayet soruşturmasına dönüşen dosyada canlı yayın sırasında şok bir iddia ortaya atıldı

Bayram Tosun’u son gören Muğla’daki arkadaşı Veysel Turhan ilk kez stüdyoya geldi ve o gün olanları anlattı. Yayın sırasında gelen ihbar telefonunda cinayet iddiası ortaya atıldı. Yayına bağlanan Veysel Turhan’ın kız kardeşi, Veysel’in kendisine cinayeti itiraf ettiğini ileri sürdü. Bayram Tosun’un, Veysel Turhan’ın eşiyle ilişkisi olduğunu ve Turhan’ın eşi Kezban’a aratarak eve gelmesini, Turhan’ın evde olmayacağını söyleyerek çağırdıkları ve inşaata gittiklerini daha sonra dağda ıssız bir yere gömdüklerini anlattığını söyledi. Daha sonraki görüşmelerinde ise Kezban’ın cesedi yaktıklarını ve külünü denize attıklarını iddia etti.

Veysel Turhan ise iddiaları kabul etmeyerek, kız kardeşlerinin karısına ahlaksız bir teklif yaptıkları için aralarının kötü olduğunu bu yüzden beni suçladıklarını söyleyerek iddiaları kabul etmedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.