enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

25. Yatağan Bıçak Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri’ne davetlisiniz

Yatağan Bıçak Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri 5-6-7 Ağustos’ta Kefe Yaylası’nda gerçekleşecek. Festival öncesinde festivali Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi destekleri ile organize eden Yatağan Gönül Birliği Platformu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

25. Yatağan Bıçak Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri’ne davetlisiniz
01.08.2022
A+
A-

25.Yatağan Bıçak Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri 5-6-7 Ağustos’ta Kefe Yaylası’nda gerçekleşecek. Hakan Eyiden, Tuğçe Kandemir, Zeynep ve Murat Kekilli gibi sanatçıların sahne alacağı festivale tüm Denizlililer davetli. Yatağan Gönül Birliği Platformu’nun organize ettiği festival için Fatih Gündüz;”Kavurucu sıcaklardan bunalan Denizlilileri Keye Yaylası’nın serin havası eşliğinde festivalimize davet ediyoruz.”dedi.

25. Yatağan Bıçak Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri 5-6-7 Ağustos’ta Kefe Yaylası’nda gerçekleşecek. Festival öncesinde festivali Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi destekleri ile organize eden Yatağan Gönül Birliği Platformu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın açıklamasını gerçekleştiren Fatih Gündüz festival programını aktararak tüm Denizlilileri davet etti. Gündüz;”Selçuklular’dan günümüze 800 yıllık bir geçmişe sahip Yatağan’ımız dededen toruna bıçakçılık mesleğini devam ettirmektedir. Bıçakçılık sanatını ulusal bazda duyurmak için etkinliklerimizi devam ettiyoruz. Yatağan, Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından mahalle oldu. 4 yıl festivalimiz yapılmadı. Yatağan Gönül Birliği Platformu olarak görevi üstlendik. Bu bizim 3’ncü festivalimiz. Bu sene için dolu dolu bir program hazırladık. 5-6 ve 7 Ağustos’ta Yatağan Kefe Yaylası’nda yapılacak. 5 Ağustos Cuma akşamı saat 20:00’de Aşıklar Bayramı var. Türkiye’nin her yöresinde aşıklar katılacak. Cumartesi 16:30’da demir dövme, ağalık töreni ve protokol konuşmalarıyla başlayacağız. En güzel çakı, bıçak ve pala yarışmalarımız var. Akşam ise Hakan Eyiden ve Tuğçe Kandemir konserlerimiz olacak. 7 Ağustos Pazar günü gündüz etkinliklerimiz devam edecek. Akşam ise Zeynep ve Murat Kekilli konserlerimiz olacak. Kavurucu sıcaklardan bunalan Denizlilileri Keye Yaylası’nın serin havası eşliğinde festivalimize davet ediyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.