enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4644
EURO
34,8405
ALTIN
2.446,22
BIST
9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

31 bin 535 sıcak iftar yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

31 bin 535 sıcak iftar yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
12.05.2021
A+
A-

ESNAFTAN BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketinde yer alan tedarikçi restoranlar kendilerine can suyu olarak destek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve emeği geçen ekibine gerek sosyal medya yoluyla gerekse mesaj yoluyla teşekkür ettiler. Merkezefendi Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi isminin hakkının sonuna kadar verildiğini belirten işletmeler, ihtiyaç sahiplerine ulaştıkları için de mutlu olduklarını söylediler.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN VE ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iyiliğin Merkezefendi’de her zaman kazanacağını söyledi. Başkan Doğan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Merkezefendi El Ele iyilik hareketimizi başlatmıştık. Pandeminin getirmiş olduğu ekonomik sıkıntılar hem hemşehrilerimizi hem de esnaflarımızı zor duruma soktu. Merkezefendi Belediyesi olarak köprü vazifesi gördüğümüz bu harekette 31 bin 535 ihtiyaç sahibi hemşehrimize sıcak iftar yemeği ulaştırıldı, 70 restorana can suyu olundu. Hareketimize katkı sağlayan, dayanışmayı büyüten tüm hayırseverlerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya, hemşehrilerimizin ve esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Merkezefendi ’de iyilik, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl olduğu gibi her zaman kazanacak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.