enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

6 ay önce Konyalıoğlu’nu işaret eden Mersin, DSO seçimlerini değerlendirdi

Denizli’nin önemli iş insanlarından Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin, Denizli Sanayi Odası seçimlerini değerlendirdi. 6 ay önceki bir GESİFED toplantısında aralarından siyasette ve oda seçimlerinde adayların çıkacağını söyleyen Oktay Mersin, Okan Konyalıoğlu’nu işaret ederek ‘adaylığını açıkla’ demişti.

6 ay önce Konyalıoğlu’nu işaret eden Mersin, DSO seçimlerini değerlendirdi
24.09.2022
A+
A-

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu(GESİFED) Başkanı Oktay Mersin, Egeyön TV’de Ahmet Deda’nın sorularını yanıtladı. Denizli’nin gündeminden son günlerde ilk sıradan düşmeyen Denizli Sanayi Odası seçimlerini değerlendirdi.  6 ay önceki bir GESİFED toplantısında aralarından siyasette ve oda seçimlerinde adayların çıkacağını söyleyen Oktay Mersin, Okan Konyalıoğlu’nu işaret ederek ‘adaylığını açıkla’ demişti.

“BİR SANAYİ ODASI, BİR DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇIKABİLİR DEMİŞTİM”

‘GESİFED’in bir toplantısında Okan Konyalıoğlu’nu işaret ederek Denizli Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu söylemiştiniz. Sanayi Odası seçimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna Mersin; “O toplantıda GESİFED’in içinden ülke seçimlerinde, oda seçimlerinde mutlaka arkadaşlarımız aday olabilirler demiştim. Bir Sanayi Odası, bir Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı çıkabilir demiştim. İsim vermemiştim ama Okan Bey’in ismi anlaşılmıştı. Bugün geldiğimiz noktada Denizli Sanayi Odası’na Okan aday. Denizli Sanayi Odası’nda şuan iki başkanvekili aday. Müjdat Abimiz görevi bıraktığını açıkladı. Müjdat Abimiz çok güzel şeyler yaptı. Denizli’yi her yerde temsil ettiler. Bu mevkiler kimsenin tapulu malı değil, belli bir süreleri var. Şimdi iki güzel aday var. Sanayinin içinden gelen ve devam eden ailelerin temsilcileri var. İkisi içinde hayırlı uğurlu olsun. Okan Konyalıoğlu GESİFED’de benim başkan yardımcılığımı yapan, Çardak OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan, babası Denizli Sanayi Odası’nın kurucularından biri. Selim Kasapoğlu başkan vekilliği yapan ve ailesi Denizli’nin ilk tekstilcilerinden. Başarılar diliyorum. ” diye cevap verdi.

6 AY ÖNCEKİ O KONUŞMANIN VİDEOSU!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.