enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2459
EURO
34,8143
ALTIN
2.436,10
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
24°C

7 yaşında seçim otobüslerinde ödev yapan Avukat İzzet Çağlar Altunbaş AK Parti Denizli’den milletvekili aday adayı

AK Parti Denizli’nin milletvekili aday adayı temayül yoklamasında aday adayı Avukat İzzet Çağlar Altunbaş Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundu. Altunbaş; “Çivril ilçesi kurucu kadın kolları başkanlığı yapan bir annenin ve aynı tarihlerde de kurcu ilçe başkanlığı yapan bir babanın bir evladı olarak 7 yaşında teşkilatla tanıştım. Seçim otobüslerinde ödevlerimi yaptım. Denizli’mizin gençlerini ve genç bir aday olarak sesi olmaya çalışacağız”dedi.

7 yaşında seçim otobüslerinde ödev yapan Avukat İzzet Çağlar Altunbaş AK Parti Denizli’den milletvekili aday adayı
A+
A-

AK Parti Denizli’de bugün milletvekili aday adayları için temayül yoklaması heyecanı yaşandı. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim öncesi teşkilat mensupları milletvekili adayı olarak görmek istedikleri isimlere oy verdiler. 40 milletvekili aday adayının bulunduğu partide 1892 üye oy kullandı. Denizlispor yönetiminden ve parti kadrolarından tanınan milletvekili aday adayı İzzet Çağlar Altunbaş temayül yoklamasında Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundu.

Röportaja kendini tanıtarak başlayan İzzet Çağlar Altunbaş: ” 1994 Doğumlu denizli’de doğdum. İlkokul,ortaokul ve lise eğitimimi Denizli’de tamamladım. Daha sonra hukuk fakültesini kazanmamla birlikte İstanbul’a gittim. 2017 yılında İstanbul Maltepe Üniversitesi İngilizce Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum. Mezuniyetimizin arkasından Anakra’da esas stajımızı tamamladık ve Ankara’da 1 yıl olmak üzere Altaş Avukatlık ortaklığında avukatlık mesleğini icra ettik. İstanbul ve Ankara’da bulunduğumuz süre boyunca da gönülden bağlı bulunduğumuz teşkilatımızın,partimizin il, ilçe ve üniversite teşkilatında aktif olarak görev aldık.Sevdalısı olduğumuz Denizli’mize de 2019’un ocak ayında döndük. Mevcutta aktif olarak bulunduğumuz AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanvekili görevimizi yapıyoruz. Ayrıca Denizlispor’da öncelikle yönetim kuruluğu üyeliği daha sonrada hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı ve as başkan görevlerini yapıyoruz.”dedi.

AK Parti ile tanışma hikayesinden ve milletvekili aday adaylığı sürecinden bahseden Altunbaş: “Çivril ilçesi kurucu kadın kolları başkanlığı yapan bir annenin ve aynı tarihlerde de kurcu ilçe başkanlığı yapan bir babanın bir evladı olarak 7 yaşında teşkilatla tanıştım. Teşkilatın içerisinde büyüdüm. Seçim otobüslerinde ödevlerimi yaptım. Teşkilatın içinde doğdum diyebiliriz. AK Parti ailesi benim ikinci ailem bu nedenle bizim başka bir siyasi örgütlenme içerinde olmamız düşünülemezdi. Bu nedenle de Denizli’miz için böyle bir görevde sizlerin karşısına çıkmak bizlere onur ve mutluluk duyuruyor. Bizler zaten AK Parti ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’nın 21 yıldır yapmış olduğu faaliyetler açıkça ortadadır. Biz teşkilat olarak hizmet kültürü ile gelişen bir partiyiz. Öncellikle liderimizin ön gördüğü bütün hizmetleri Denzili’mize taşımak için gayret göstereceğiz ve bizim hedefimiz kıymetli Denizli’mizin gençlerini ve genç bir aday olarak sesi olmaya orada bütün dertlerine deva olmaya inşallah gayret edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.