enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Aç kalan kurt ağıla indi, koyun son anda kurtuldu

Denizli’nin Bekilli ilçesinde aç kalan kurtlar koyun ağılına indi. Kameralara yansıyan olayda bir koyun kurdun saldırısından son hamlesiyle kurtuldu.

Aç kalan kurt ağıla indi, koyun son anda kurtuldu
17.02.2021
A+
A-

Olay, Bekilli ilçe merkezi Kutlubey Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre zorlu kış şartlarında dağlarda yiyecek bulmakta zorlanan kurtlar, ilçeye indi. 3 kurt, Kutlubey yolu üzerinde bulunan Soner Cura’ya ait koyun ağılına indi. Gece saat 03.32 sıralarında meydana gelen olayda kurtlardan 1’si ağıla girerken 2’sinin ağıl dışında beklediği öğrenildi.

KAMERALARA YANSIDI

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda ağıla giren kurtun bir süre ağılda dolaşıyor. Daha sonra içeriye hamle yapan kurt koyunların dışarıya kaçmasına neden oluyor. Bu esnada koyunlardan birine saldırarak yere yatırıyor. Koyun son andaki hamlesiyle kurttan kurtuluyor.

GÜRÜLTÜYE UYANDIM!

Gürültü sonrası ağıla indiğini aktaran Cura, “Gece saatlerinde uyuduğum sırada gürültüye uyandım. Hemen el fenerini alarak ağıla indim. Kurt, ışığı görünce kaçtı. Ben bir an şok oldum. Sonra hemen hayvanların kapalı olduğu ağılın iç kısmına girdim. Hayvanları kontrol ettim. Çok şükür herhangi bir kaybımız yok. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince kurdun kapalı olan ağıla girmek için sürekli ağıl içinde gezdiğini fark ettim. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.