enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Acıpayam Belediyesi’ndeki kumar skandalı köklü mizah dergisinin kapağına taşındı!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde Türkiye Kahramanmaraş Depremi’nin acılarını yaşarken, bazı muhtarlar ve iki belediye personeli Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geziye gitmiş ve kumar oynayarak skandala imza atmıştı. Yaşanan kumar skandalı sosyal medyada ortaya çıkıncatüm Türkiye’de gündem olan konu bu kez mizah dergisinin kapağına taşındı.

Acıpayam Belediyesi’ndeki kumar skandalı köklü mizah dergisinin kapağına taşındı!
06.03.2023
A+
A-

Türkiye’nin uzun yıllardır yayın yapan köklü mizah dergilerinden Leman Dergisi, Acıpayam Belediyesi’ndeki kumar skandalını kapağına taşıdı.

Kapakta yer alan karikatürde makam koltuğunda oturan kişi, Televizyonda ‘Türkiye depremde 44 bin cana ağlıyor’ anonsu üzerine ‘Sen ne kadar kaybettin Kıbrıs’ta diye soruyor.

Makamın karşısında yer alan kişilerden biri ise ’30 bin’ derken, bir başka karakter ‘Sen yine iyisin ben 130 bhin tl’mi kaybettim’ ifadeleri yer alıyor.

ÇEKİM YAPAN VATANDAŞIN ÖZRÜNÜ VİDEO ÇEKTİRMİŞTİ

Bilindiği üzere Acıpayam Belediyesi’nde yaşanan kumar skandalı sonrası Başkan Hulusi Şevkan, gezi ücretini kendilerinin vermediğini söylemiş, muhtarlar müdürünü de çok sevmesine rağmen görev aldığını ifade etmişti. Ardından gelişen süreçte Şevkan, görüntüleri çektiği iddia edilen şahısı makamında ağırlamış ve vatandaşın özrünü kabul ederken videosunu çektirmişti.

ACIPAYAMLILAR İLÇENİN ADININ SKANDALA KARIŞMASINDAN RAHATSIZ

Tartışmalar devam ederken ilçenin adının bir mizah dergisinde bu denli olumsuz bir olayla çıkması nedeniyle Acıpayamlı vatandaşların rahatsız oldukları öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.