enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3300
EURO
34,8352
ALTIN
2.393,08
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Acıpayam Belediyesi’ndeki ‘Kumar Skandalı’ soruşturmasında son durum ne?

Deprem sürecinde ‘Kumar skandalı’ ile tüm Türkiye’de gündem Acıpayam Belediyesi’nden yaşanan süreç ile ilgili başlatılan soruşturma hakkında henüz yeni bir açıklama gelmedi. Başkan Hulusi Şevkan’ın bu akşam ilçe radyosunda gündeme dair yapacağı açıklamada son durumu aktarması bekleniyor.

Acıpayam Belediyesi’ndeki ‘Kumar Skandalı’ soruşturmasında son durum ne?
A+
A-

Acıpayam Belediyesi tüm Türkiye’de deprem sürecinde muhtarlar ve iki belediye personelinin Kıbrıs’ı ziyaret ederek kumar oynaması ile gündeme gelmişti. Başkan Şevkan, geçtimiz hafta Muhtarlar Müdürü’nü görevden aldığını, olaya karışan iki belediye personeli hakkında da soruşturma başlatığını açıklamıştı. Soruşturma süreci ile ilgili aradan geçen süreye rağmen yeni bir açıklamam gelmemesi merakları yine Acıpayam Belediyesi’nde topladı. Belediyenin olaya karışan personelle ilgili alacağı karar merakla beklenirken, kumar oynayan muhtarlar hakkında İçişler Bakanlığı’nın nasıl bir tavır ortaya koyacağı da merak ediliyor.

BU AKŞAM İLÇE RADYOSUNA KONUŞACAK!

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ınm bugün akşma saat 19.00’da ilçe radyosunda açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Şevkan’ın konu ile ilgili aldığı kararları da burada açıklayacağı düşünülüyor. Muhtarlarla ilgili alınmış ya da alınacak bir kararın olup olmadığı ile ilgili de bilgi vermesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.