enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Acımpayam’daki Fuhuş İddiasında Şok Gelişme

Acımpayam’daki Fuhuş İddiasında Şok Gelişme
A+
A-

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde şok etkisi yaratan istismar iddialarında yeni gelişmeler yaşandı.

İddialara göre geçtiğimiz Cuma akşamı Acıpayam ilçe merkezinde bulunan bir apartta fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine yapılan baskında 4 kişi gözaltına alınmıştı. Yaşları 14 ve 17 olduğu belirtilen ve Denizli’den Acıpayam ilçesinde gittiği anlaşılan iki kız ve kızları istismar ettikleri iddia edilen E.O ve R.Y. fuhuş yaptıkları iddiası ile emniyete sevk edildiler.

Esirgeme Yurdundan Kaçmışlar

Emniyette yaşlarının 18’den küçük olduğu anlaşılan iki çocuktan biri para karşılığı ilişkiye girdiğini söylerken, diğer çocuk ise fuhuş iddialarını red ederek apartta zorla tutulduklarını ve cinsel ilişkiye zorlandıklarını söyledi. Yurt müdürünün çocuklara ilişkin dosyayı mahkeme heyetine sunduğu, iddiaları rededen küçük kızın intiharı düşündüğünü söylediği edilen bilgiler arasında.

İki kişi tutuklandı, kaçaklarda var

İddialarla ilgili soruşturma başlatan savcılık, iki çocuğun koruma altına alınmasını ve E.O ile R.Y’nin tutuklanmasını istedi. Hakim karşısına çıkan E.O ve R.Y. iddiaları red etseler de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Mahkeme ayrıca istismara uğradıkları iddia edilen 14 ve 17 yaşlarındaki iki çocuğun koruma altına alınmasına hükmetti. Mahkeme heyeti ayrıca dosyada adı geçen E.O. ve R.Y’nin dışındaki diğer şahısların yakalanması için talimat verdi.

Acıpayam halkının yakından takip ettiği dosyadaki tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.